fbpx

Trendkort pakke 1 med øvelse

49,00 kr.

Anvend trendkortene til at skabe forbindelse mellem det velkendte og det ukendte. Opfordr folk til at udforske og følge deres egen sti. Den tilknyttede øvelse vil hjælpe deltagerne med at styrke deres engagement i den fælles retning.

Print Friendly, PDF & Email

Brug trendkort med øvelse som et redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om, hvordan I imødekommer den stigende efterspørgsel efter fx fleksibilitet og hvad der ellers rør sig af behov i fremtiden.

Skab et nyt ståsted i verden:
Uanset om du repræsenterer en skole, en fagforening, er iværksætter, eller arbejder i den private eller offentlige sektor, så er trendkort en fantastisk måde at åbne døren til nye muligheder.

Kast de støvede rapporter, gamle visioner og tørre tal på skraldespanden! Med disse kort på bordet får I mulighed for at forme jeres egen fremtid og styrke jeres position på arbejdspladsen!

Gør brug af trendkortene til at forme idéer, der er skræddersyet til den nye tidsalder og dens regler.

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med trendkortene og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter.

Disse trendkort med øvelse passer i øvrigt rigtigt godt sammen med mine trendkort med trendspil!

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Er du interesseret i at opnå konkrete og imponerende resultater efter en workshop? Lad os sammen kickstarte jeres udvikling på en enkel, hurtig og visuel måde.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

CSR handler om mere end profit

– det handler om at skabe en verden, hvor både virksomheder og samfundet kan trives.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Format

Digital

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top