fbpx

Trendkort pakke 2 med spil

49,00 kr.

Brug trendkortene til at bygge bro mellem det velkendte og det ukendte. Lad folk gå på opdagelse og finde deres egen vej. Det medfølgende trendspil får deltagerne til at tage højre ejerskab af jeres fælles retning.

Print Friendly, PDF & Email

Brug disse trendkort som et sjovt redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om at ansætte personer i fleksjob og imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet.

Med i denne sampak får I et trendspil. Ved at få deltagerne til at lege med er de selv med til at forme fremtiden. Dermed tager de også højre ejerskab af de fælles beslutninger, I kommer frem til.

Få styr på fremtiden med trendkort og Trendspillet:

Skab en legende fremtid og væk konkurrenceånden hos dine gæster. Generér en overflod af positiv energi, udforsk kreative tilgange og sæt dine egne grænser for, hvor skægt det kan blive.

Målet er at slippe kontrollen og nyde øjeblikket. Befri dig fra de sædvanlige tankebaner og brug både dig selv og dine medmennesker til at udforske helt nye retninger. Husk at notere de mest mindeværdige “aha-øjeblikke,” men ellers skal du stole på, at dette mentale tankeeksperiment vil føre til friske tanker, der dukker op i uger og dage fremover.

Udvikl fremtidsorienterede idéer!

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med trendkortene og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter.

Disse trendkort med spil passer i øvrigt rigtigt godt sammen med mine trendkort med øvelse!

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Er du interesseret i at opnå konkrete og imponerende resultater efter en workshop? Lad os sammen kickstarte jeres udvikling på en enkel, hurtig og visuel måde.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

CSR handler om mere end profit

– det handler om at skabe en verden, hvor både virksomheder og samfundet kan trives.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Format

Digital

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top