fbpx

H.K.H. Kronprinsesse Mary & Tina M.-L. Campbell to hjælpsomme og inspirerende kvinder fylder i år 50

Print Friendly, PDF & Email

2022 er året, vi kan fejre 50 år med to inspirerende kvinder, som begge fortjener omtale for deres arbejde. Begge gør, hvad de kan for at hjælpe andre – hver på deres egen måde med hver deres baggrund.

Af Mariann Knudsen

H.K.H Kronprinsesse Mary hjælper udsatte børn som Protektor for Børnehjælpsdagen. Tina Marie-Louise Campbell hjælper som karrierevejleder os danskere og os fleksjobbere til at (gen-)finde vores arbejdsglæde – den fortjener vi alle ifølge Tina.

Tina Marie-Louise Campbell, som fylder 50 år den 29. Maj i år, er både foredragsholder og bogaktuel med sin 12. bog.

Herunder kan du læse om, hvordan hun nåede dertil, hvor hun er nu. Det har bestemt ikke været nogen dans på roser.

Det var på ingen måde skrevet ind i stjernerne, at Tina i dag kan kalde sig selvstændig karrierevejleder, coach, ­foredragsholder, kursusudbyder og forfatter.

Der­imod gjorde Tinas start på livet alt, hvad den kunne for at spænde ben for hende. Tina blev født ind i en dysfunktionel familie. Hendes far havde en psykisk sygdom, og moderen havde en sygdom, som gav hende et handicap. Selv blev Tina født med børnegigt­ og måtte opereres adskilli­ge gange.

Opvæksten gjorde Tina vant til at tage mere hensyn til andre end sig selv.

Trods hendes evner for at passe på andre og hjælpe andre kneb det med selvværdet og selvtilliden. Derfor tog det hende en del år at finde ud af, hvor hendes spidskompetencer lå. Der skulle desuden dukke endnu en helbreds­mæs­sig ud­ford­ring op. Som terminalpatient var hun så tæt på at dø, at hun nær aldrig havde fundet spidskompe­tencerne.

Men måske havde Vorherre alligevel hørt hendes bøn som barn om bedre dage? Tina blev på mirakuløs vis erklæret rask, da lægerne fandt den rette medicin i sidste øjeblik. Herefter var det som om, at Tinas liv – ved egen hjælp – langsomt begyndte at vænne sig til bedre dage, som hun som barn havde bedt om.  Tina fik godt nok førtidspension, men hun kunne ikke forlige sig med ikke at skulle arbejde.

Blandt andet gik det op for Tina, at hun var god til at hjælpe andre mennesker.

De kompetencer vil hun gerne ud på arbejdsmarkedet og bruge. Hun startede som frivillig underviser hos Dansk Flygtningecenter. Senere gik hun i gang med at uddanne sig til socialrådgiver – og sidenhen blev hun karrierecoach. Det var under uddannelsesforløbet som coach, at hun fandt ud af, at hun ville forfølge drømmen som selvstændig karrierecoach, foredragsholder og forfatter.

Tina er selv gået fra at betragte sig selv som invalid til individ.

Nu hjælper hun ovenikøbet andre til at finde arbejdsglæden Som foredragsholder er hun meget efterspurgt. Hendes 12. bog ”Find Arbejdsglæden”, hvor du finder en masse gode øvelser til at finde arbejdsglæden, sælger også godt. Bogen, som er udgivet fra hendes eget forlag ”Forfatterskabet” den 26. maj 2021, har høstet gode anmeldelser.

Erhvervspsykolog, Mads Lindholm Ph.d.:

” Smuk og vigtig bog om arbejdsglæde på trods” 

Tina har skrevet en sjælden og smuk bog om arbejdsglæde. Der findes utallige bøger om emnet i selvhjælpsgenren. Men denne er anderledes:  

Bogen tager nemlig udgangspunkt i mennesker, der har oplevet bump på livets vej. Den tager med andre ord udgangspunkt i, at trivsel og arbejdsglæde er noget, man kan opnå på trods af livets tilskikkelser, ikke på grund af dem.

Bogen har også fået den højeste anmærkning med lektørudtalelse; 

“Der er rigtig mange, der kan få glæde af denne bog. Ikke mindst pga. den positive tone, samt de mange gode øvelser, men også for at få sat ord på arbejdslivet. En glimrende bog, der kan anskaffes af alle.” – Lektørudtalelse fra DBC 

Både Tinas oprejsning i livet som en Fugl Fønix efter en omtumlet start og hendes 50 års fødselsdag den 29. maj i år er værd at fejre med en stor fest og højt hurra! Stort tillykke med fødselsdagen Tina!

Scroll to Top