fbpx

Flyt fokus og få mere ud af livet

Print Friendly, PDF & Email

Flyt fokus: Vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi som mennesker nemt kan komme til at fokusere på alle de negative aspekter og de steder, hvor vi ikke føler os tilstrækkelige. Det kan blive en ond spiral, der trækker dig nedad.

Kan du fx nikke genkendende til følgende:

  • Du føler, at du har en uendelig to-do-liste, du aldrig kommer i bund med?
  • Du er aldrig tilfreds med din indsats, selvom du kæmper og giver af dit mentale overskud?
  • Du mister overskuddet til at være nærværende og vise omsorg for dine kære?
  • Du føler, at du går glip af nydelse og det gode i livet?
  • Du tænker, at så snart du får overstået den her opgave, uge eller møde, så bliver det bedre?

 

… eller noget helt sjette. Uanset hvad der fylder dit liv med bekymringer og negativitet, så er der en løsning. Og den løsning er at lære at flytte fokus. For så snart du flytter fokus fra alt det utilstrækkelige, brokkeriet, sladderen, den lave selvværdsfølelse og negativiteten – ja så vil du pludselig opleve at have meget mere overskud til at fokusere på det, der giver dig energi.

 

Derfor handler Flyt Fokus overordnet om at:

1) Blive bevidst om, hvad der fylder i dit liv (på godt og ondt).

2) Finde ind til dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre og vaner, så du kan få bugt med dem.

3) Finde ind til det, du gerne vil give mere fokus, så dine drømme og din lykke kan blomstre.

 

Flyt Fokus handler altså IKKE om at skubbe problemerne ind under gulvtæppet, men netop finde ind til roden af dem, så vi kan give slip på dem. Kærligt, men bestemt.

 

Lær mig at give slip på de negative ting, tak!

 

 

Hvad får du med fra kurset?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler en halv times arbejde om dagen, men hvis du kun har tid til fem eller ti minutter, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig igennem processen.

 

Faktisk får du i kurset serveret:

  • 3 moduler
  • 11 lektioner
  • 22 øvelser med printbare arbejdsark

 

Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

 

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

 

Du kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designet som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

Selvom det primært er en indre rejse, du begiver dig ud på, så guider jeg dig selvfølgelig også til, hvordan du bruger de nye værktøjer i din kommunikation med andre, og hvordan du trækker din forandring med ind i alle dele af dit liv.

 

 

Er du klar til en rejse med destination ”Drømmeliv”?

 

Hele min bogserie Rejs Dig giver dig også redskaber til at flytte fokus.

Scroll to Top