fbpx
Print Friendly, PDF & Email

Handicappet? Mærkeligt nok identificerer jeg mig som den her emoji 💃

Dansende, flagrende, festende igennem livet. Og det på trods af, at jeg til hverdag sidder i kørestol med en krop, der er noget træg af få gang i. Og selvom mit liv ikke har været en dans på roser, men en knudret vej med dybe huller.

 

Jeg betragter mig ikke som handicappet. Men som kvinde, arbejdsleder, foredragsholder, forfatter osv. med handicap. Så overskriften? Ja, det var bare for at fange din opmærksomhed. 😉

 

Jeg ser fest og farver for mit indre blik.

Lige præcis den evne har bragt mig ret langt – også i mit arbejdsliv. Det giver mig en styrke, at jeg kan være autentisk nok til at sige, når skoen virkelig trykker – du ved, danseskoen 😉

 

I min rolle som arbejdsleder oplever jeg også, at mine medarbejdere med udfordringer af den ene eller anden slags er gode til at anskue udfordringer på en anden måde. Måske er der ikke fuld dansefest. Men jeg kan se, at de tager imod opgaven med en lethed, så den bliver sat i et konstruktivt perspektiv.

 

Og det er det, jeg vil frem til.

I arbejdslivet skal vi huske på, at vi sagtens kan finde en enorm styrke i nogle medarbejdere, som umiddelbart synes at have det svært.

 

Hvem tror du, der vil gribe netop din virksomheds udfordringer bedst an?

En medarbejder eller kollega, der altid har været båret frem af andre? Eller en medarbejder eller kollega, der er vant til, at der kan være mange sten på vejen, der skal fjernes, for at man kan danse videre?

 

 

Hvis du er nysgerrig på mere, så har jeg både onlinekursus for fysisk svækkede samt foredrag om emnet.

 

***********

 

Med ”Find Arbejdsglæden” viser jeg dig, hvordan du finder rundt i karrievejens kringlede kroge. Jeg har selv kæmpet med at finde mit eget faglige formål i et format, der også passede til mig som person. Derfor har jeg igennem tiden været både lønmodtager, fleksjobber og iværksætter.

Det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i en jobsituation, at jeg fandt mit ideelle arbejdsliv. Og det kan du også!

Skal vi sammen finde din vej til drømmearbejdslivet?

 

Lad os hjælpe hinanden til at finde arbejdsglæden!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *