fbpx

Kan en fleksjobber tillade sig arbejdsglæde? 🤔

Print Friendly, PDF & Email

Fleksjobberglæde? Hvis du har fulgt med i mine opslag tidligere, har du nok en ide om, hvor jeg vil hen med det her. For arbejdsglæde er bestemt ikke forbeholdt lønmodtagere, der arbejder 8-16!

Mit spørgsmål stammer fra en fordom.

For hvad tænker du, når du tænker på en fleksjobber, hvis du skal være helt ærlig?

Måske ser du én, der har specielle hensyn, der skal tages. En, der er begrænset på den ene eller anden måde. Måske ovenikøbet en, der er dårlig til at kommunikere og ikke passer ind socialt mellem jer kollegaer. Mangel på fleksjobberglæde kan være mange ting.

Måske tænker du, at så længe de har et job, de kan holde til, så er de nok glade?

Desværre synes jeg, at det er et meget overset emne, at folk, der ikke passer ind i et 8-16 job, også stræber efter arbejdsglæden. Og det gør de endda, mens de tager hensyn til egne grænser og begrænsninger.

 

Det paradoksale er, at vi i dag ser mange, der har været i fuldtidsarbejde, der finder ud af, at de ikke er rigtigt glade.  De stæser rundt 37 timer om ugen. Så får de et deltidsjob, hvor de får rum til mere livsglæde. Dermed bliver de også mere trivelige på arbejdet.

Derfor er det interessant at tænke på, at der er mange, der ikke forbinder de to ting: arbejdsglæde og folk, der falder lidt uden det gennemsnitlige jobformat.

Så kan en fleksjobber tillade sig arbejdsglæde? Og hvad tænker du om ideen om at finde arbejdsglæde uden for det gængse 37-timers job?

Tina M.-L. Campbell er forfatter, foredragsholder og arbejdsglædeekspert. Med afsæt i sin baggrund som uddannet coach, karriererådgiver og egen vej på arbejdsmarkedet viser hun, hvordan du får mere ud af dit arbejdsliv.

I de sidste 20 år har Tina stiftet bekendtskab med forskellige former for arbejdsliv, lige fra lønmodtagerjob, fleksjob og sidenhen som iværksætter. Hun viser vejen til dit unikke arbejdsliv, hvor arbejdsglæden og trivslen venter på dig.

Scroll to Top