fbpx

Campbell.dk og Velliv Foreningen i stort og stærkt samarbejde

Print Friendly, PDF & Email

BUSINESS

Campbell.dk er i samarbejde med Velliv Foreningen gået ind i kampen om at skabe livs- og arbejdsglæde for personer på vej i fleksjob – og projektet er en stor succes.

TV2 Nord interview af Tina

”Jeg er glad og stolt over, at projektet allerede har fået så meget opmærksomhed og tilslutning” fortæller Tina M.-L. Campbell. ”Jeg ser meget frem til at hjælpe folk med at skabe nye gode dage og hjælpe dem til at blive endnu bedre piloter i deres eget liv. Dermed får vi også flere hænder ud på et presset arbejdsmarked.”      

Foto: Vibe Rosenkrantz Aagaard, TV2 Nord

Tina M.-L. Campbell fortæller selv om projektet: ”I samarbejde med Velliv Foreningen har jeg blandt andet fået mulighed for at udbyde et 10-ugers onlineforløb, som fokuserer på, at deltagerne bliver bevidste om deres kompetencer.”

Forløbet er rettet mod personer (på vej) i fleksjob og udbydes helt gratis.

Campbell.dk hører hjemme i Vodskov, hvor Tina M.-L. Campbell, som tidligere ansat i fleksjob, har skabt en virksomhed med fokus på livs- og arbejdsglæde for personer med særlige fysiske udfordringer.

Campbell.dk har eksisteret siden 2015 og Tina M.-L. Campbell har allerede slået Campbellnavnet fast som en meget stærk spiller indenfor foredrag, formidling, kurser og meget andet inden for arbejds- og livsglædevejledning. Hun bruger sin unikke baggrund som både coach, karrierevejleder samt arbejdsleder.

Sammen med Velliv Foreningen, som støtter indsatser, der styrker den mentale sundhed på arbejdspladser og i lokalområder, har Campbell.dk allerede oprettet første onlinehold med 20 deltagere fordelt over hele landet.

Men også den socialøkonomiske virksomhed Huset Venture Nordjylland, hvor næsten 100 % af de ansatte er i fleksjob, har budt ind på forløbet, hvor Tina M.-L. Campbell startede forløb op allerede tirsdag d. 4. oktober med den første af to fysiske workshops.

TV2 Nord workshop

TV2 Nord bragte indslag om projektets første fysiske workshop:

“Tina Campbell fra Vodskov har siden barnsben døjet med fysiske skavanker i form af en gigtsygdom. Sygdommen betyder, at hun er afhængig af en kørestol, og hun har været nødsaget til at arbejde på flexordning. Nu har hun, med økonomisk støtte fra Foreningen Velliv, lavet forløb for andre, der står i en lignende situation”.

– Vibe Rosenkrantz Aagaard, TV2 Nord

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

OPDAG FREMTIDENS TRENDS OG FORBLIV EN STÆRK LEDER!

Bliv pioner inden for CSR og HR. Tilmeld dig nyhedsbrevet og lær, hvordan I kan skabe en fleksibel og ansvarlig arbejdskultur hos jer. Form fremtiden sammen!

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top