fbpx

Giv arbejdsglæde til dine ansatte.

Print Friendly, PDF & Email

Giv arbejdsglæde til dine ansatte-læring: Som leder kan du ikke dele sol og vind lige mellem dine ansatte.

Dermed ikke sagt, at jeg går ind for forskelsbehandling eller at favorisere. Men jeg har efterhånden fundet ud af, at du ikke kan dyrke milimeter-demokrati i forhold til at give dine medarbejdere præcis det samme, selvom de har samme stilling eller arbejdsopgaver.

 

Hvorfor ikke?

 

Dine medarbejdere er forskellige og har forskellige behov. Derfor er det op til dig som leder at spille dine medarbejdere gode. Det kan du gøre, når du kender deres specielle kompetencer, deres triggere og deres personlige og faglige behov.

 

Når du kender dem, kan du fordele opgaver og omrokere, så dine medarbejdere bliver set og hørt for det, de kan, og det, de helst vil undgå. Nogle medarbejdere vil fx lettere kunne springe til ved sygdom end andre, og nogle vil sætte pris på en snak under fire øjne, hvis de har for travlt. Derudover øger du jo deres arbejdsglæde.

Jeg mener nemlig, at ligeværd er at anerkende forskelligheder.

 

Og sådan kan du blandt andet give plads til det på din arbejdsplads:

  • Tag kaffe med til den fortravlede, der vil sætte pris på en beroligende snak.
  • Lad den miljøinteresserede stå for den nyeste kampagne om CSR.
  • Giv redskaber som fx høretelefoner til dem, der har gavn af det.

 

 

#humanresource #sundhedsfremme #ledelse

 

************

Ønsker du et nemt redskab til at finde kompetencer for dig selv eller dine ansatte? Brug gerne denne lille kompetenceøvelse. 

 

Har du eller dine medarbejdere fysisk svækkelse, kan I med fordel kigge nærmere på mit onlinekursus ‘Sådan rejser du dig ved fysisk svækkelse’. 

 

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top