Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

(3 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Dette emne ligger som et Online Arbejdslystkursus, der kan hjælpe dig i fastholdelse af dit arbejde

 

Se evt. her en lille video, hvor jeg beskriver baggrunden for denne publikation.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Hold fast i dig selv  –  publikation til personer med fysisk svækkelse (gratis forsendelse – download ved betaling)

Når kroppen pludselig ikke kan så meget, som den kunne engang, ændres ens identitet. Man kommer dertil, hvor man får mere og mere brug for hjælp fra andre. Så skal man kæmpe for at holde fast i sig selv. Og hvordan gør man så det? Det hjælper jeg med at opklare, og det gør jeg med dette redskabshæfte: “Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem”.

 

I dette redskabshæfte

får man information om, hvad der kan hjælpe, når kroppen ikke vil det samme, som den ville engang. Uanset om man er ung eller gammel, så fordrer en fysisk svækkelse en ændring i tilgangen til livet. Derfor indeholder hæftet gode råd og overvejelser, som den fysisk svækkede kan forholde sig til. Det kan være, at der skal sættes gang i genoptræning. Måske skal der gøres klar til hjemmehjælp eller noget helt tredje. Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning.

 

Jeg henter min viden om fysisk svækkelse fra mit eget liv, idet jeg selv fik konstateret leddegigt, da jeg var to år gammel. Derudover voksede jeg op i et hjem med en handicappet mor, og jeg er og har været arbejdsgiver og leder for et team af handicaphjælpere i over 20 år.

Med mit redskabshæfte ønsker jeg at styrke mennesker med fysisk svækkelse i troen på sig selv.

 

’Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem’ er den første af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er til støtte og motivation for mennesker, når de lige er kommet i forskellige livskriser.

 

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

3 anmeldelser af Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

 1. Louise

  En virkelig god bog, som giver et realistisk indblik i nogle af de problemstillinger, man kan stå overfor, når man har hjælpere/plejepersonale. Bogen kommer med konkrete løsning forslag og gode råd, samtidig med at den får dig til, at reflektere over de små hverdagsudfordringer man kan støde på, når man har behov for hjælp.

 2. Lone

  ”En meget letlæselig bog”
  ”Skrevet på en dejlig positiv måde”

 3. Marlene

  Overskuelig at læse men mange gode beskrivelser af forskellige problemstillinger, som bliver belyst. Fantastisk skrevet.
  Du kunne med fordel holde eet af dine foredrag omkring dette emne for folk med kræft tæt inde på livet. Evt. sammen med dit emne om terminalforløb. Det kunne være relevant for både beboere, pårørende og ansatte på hospice men bestemt også til de mange der går rundt derhjemme og er svækkede efter et kræftforløb.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Hverdag med barn med handicap

  Hverdag med barn med handicap (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Særligt sensitiv

  Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv