fbpx

Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

39,95 kr.

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig”  styrker jeg dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Se evt. her en lille video, hvor jeg beskriver baggrunden for denne publikation.

Print Friendly, PDF & Email

Hold fast i dig selv  –  publikation til personer med fysisk svækkelse 

Når kroppen pludselig ikke kan så meget, som den kunne engang, ændres ens identitet. Man kommer dertil, hvor man får mere og mere brug for hjælp fra andre. Så skal man kæmpe for at holde fast i sig selv. Og hvordan gør man så det? Det hjælper jeg med at opklare, og det gør jeg med dette redskabshæfte: “Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem”.

 

I dette redskabshæfte

får man information om, hvad der kan hjælpe, når kroppen ikke vil det samme, som den ville engang. Uanset om man er ung eller gammel, så fordrer en fysisk svækkelse en ændring i tilgangen til livet. Derfor indeholder hæftet gode råd og overvejelser, som den fysisk svækkede kan forholde sig til. Det kan være, at der skal sættes gang i genoptræning. Måske skal der gøres klar til hjemmehjælp eller noget helt tredje. Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning.

 

Jeg henter min viden om fysisk svækkelse fra mit eget liv, idet jeg selv fik konstateret børnegigt, da jeg var to år gammel. Derudover voksede jeg op i et hjem med en handicappet mor, og jeg er og har været arbejdsgiver og leder for et team af handicaphjælpere i over 20 år.

Med mit redskabshæfte styrker jeg mennesker med fysisk svækkelse i troen på sig selv.

 

’Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem’ er den første af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er til støtte og motivation for mennesker, når de lige er kommet i forskellige livskriser.

Se udsendelse om mig og emnet her

 

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

Spar 10% på dit første køb i webshoppen

Du får rabatkode så snart, du har tilmeldt dig. 🎁

SKAB GENVEJ TIL DIN EGEN GLÆDE:

Få roste virksomme redskaber direkte i din indbakke. Tilmeld dig samtidig for at modtage eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med seneste produkter og konkurrencer!

Jeg spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top