Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

Bedømt som 1.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

49.00 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev

Med sit redskabshæfte ønsker Tina at styrke mennesker med fysisk svækkelse i troen på sig selv. Samt give dem og pårørende konkrete redskaber i hverdagen.

’Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem’ er den første af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

Beskrivelse

Ny publikation til personer med fysisk svækkelse (gratis forsendelse – download ved betaling)

Når kroppen pludselig ikke kan så meget, som den kunne engang, ændres ens identitet. Når man kommer dertil, hvor man får mere og mere brug for hjælp fra andre, skal man kæmpe for at holde fast i sig selv. Og hvordan gør man så det? Det hjælper forfatter, uddannet coach og foredragsholder Tina M.-L. Campbell med at opklare, og det gør hun med dette redskabshæfte: “Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem”.

I dette redskabshæfte får man information om, hvad der kan hjælpe, når kroppen ikke vil det samme, som den ville engang. Uanset om man er ung eller gammel, så fordrer en fysisk svækkelse en ændring i tilgangen til livet, og derfor indeholder hæftet gode råd og overvejelser, som den fysisk svækkede kan forholde sig til. Det kan være, at der skal sættes gang i genoptræning, at der skal gøres klar til hjemmehjælp eller noget helt tredje. Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning.

 

Tina Campbell henter sin viden om fysisk svækkelse fra sit eget liv, idet hun selv fik konstateret leddegigt, da hun var to år gammel. Derudover voksede hun op i et hjem med en handicappet mor, og hun er og har været arbejdsgiver og leder for et team af handicaphjælpere i over 20 år.

Med sit redskabshæfte ønsker Tina at styrke mennesker med fysisk svækkelse i troen på sig selv.

 

’Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem’ er den første af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

 

Om forfatteren:

Til daglig leder Tina non-profit-virksomhed, hvor missionen er at medvirke til at få flest muligt udsatte mennesker til at få et godt liv på trods af deres baggrund. Virksomhedens speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods.

 

Tina er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd, og det meste af livet har hun kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom hun har haft en svær opvækst, har hun ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser – hun har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og hendes passion er at inspirere andre til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information, interview og booking:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

 

/Pressemeddelelse af journalist Mia Dahl

1 anmeldelse af Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

 1. Vurderet 1 ud af 5

  Silas

  Greetings! Very helpful advice in this particular article!
  It’s the little changes that will make the largest changes.

  Thanks for sharing! I am sure this article has touched all the internet viewers, its really
  really nice paragraph on building up new blog. I am sure this piece
  of writing has touched all the internet users, its really really pleasant post on building up new website.
  http://pepsi.net

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *