Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)

79.00 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

Med mit redskabshæfte i serien “Rejs dig”ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en gennemprøvet model i en grundig men let form, der trygt fører din motivation ud i dit eget liv trin for trin.

 

Se evt. her en lille video, hvor jeg beskriver baggrunden for denne publikation.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

Beskrivelse

Ny publikation til personer med fysisk svækkelse (gratis forsendelse – download ved betaling)

Når kroppen pludselig ikke kan så meget, som den kunne engang, ændres ens identitet. Når man kommer dertil, hvor man får mere og mere brug for hjælp fra andre, skal man kæmpe for at holde fast i sig selv. Og hvordan gør man så det? Det hjælper forfatter, uddannet coach og foredragsholder Tina M.-L. Campbell med at opklare, og det gør hun med dette redskabshæfte: “Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem”.

I dette redskabshæfte får man information om, hvad der kan hjælpe, når kroppen ikke vil det samme, som den ville engang. Uanset om man er ung eller gammel, så fordrer en fysisk svækkelse en ændring i tilgangen til livet, og derfor indeholder hæftet gode råd og overvejelser, som den fysisk svækkede kan forholde sig til. Det kan være, at der skal sættes gang i genoptræning, at der skal gøres klar til hjemmehjælp eller noget helt tredje. Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning.

 

Tina Campbell henter sin viden om fysisk svækkelse fra sit eget liv, idet hun selv fik konstateret leddegigt, da hun var to år gammel. Derudover voksede hun op i et hjem med en handicappet mor, og hun er og har været arbejdsgiver og leder for et team af handicaphjælpere i over 20 år.

Med sit redskabshæfte ønsker Tina at styrke mennesker med fysisk svækkelse i troen på sig selv.

 

’Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem’ er den første af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

 

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om forfatteren:

Til daglig leder Tina non-profit-virksomhed, hvor missionen er at medvirke til at få flest muligt udsatte mennesker til at få et godt liv på trods af deres baggrund. Virksomhedens speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods.

Helt unikt tilbyder hun trinvisse redskaber, som du kan implementere i dit eget liv.

Tina er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd, og det meste af livet har hun kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom hun har haft en svær opvækst, har Tina ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser – hun har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og hendes passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information, interview og booking:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

 

/Pressemeddelelse af journalist Mia Dahl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse (eBog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...