Forældre før tid – praktisk info til pårørende (eBog)

(1 kundeanmeldelse)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

 

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Forældre før tid – praktisk info til pårørende (gratis forsendelse – download ved betaling)

 

De færreste, der bliver forældre til et for tidligt født barn, er forberedte på, hvad det egentlig vil sige. Denne publikation vil hjælpe dig, der er blevet forældre før tid, og dig, der er pårørende.

Her er både generelle informationer samt en personlig fortælling.

Der er brug for sådanne historier. At stå med for tidligt født børn er fortvivlende, skræmmende, det værste, man kan forestille sig.
Publikationen er skrevet ud fra de mange erfaringer, jeg har gjort mig med to for tidligt fødte børn. Du får en række nemme øvelser, redskaber og gode råd, der kan hjælpe dig og dine, samt min egen beretning.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

1 anmeldelse af Forældre før tid – praktisk info til pårørende (eBog)

 1. Ditte Stark Muhlig

  Forældre før tid er et letlæseligt redskabshæfte, som er nemt og overskueligt.
  Jeg ville ønske jeg havde haft et lignende redskabshæfte som dette til at guide mig, da jeg blev mor 2 måneder før tid. Det er også godt til de nærmeste, så de kunne få en større forståelse for hvad det vil sige når der kommer et præmaturt barn i familien.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Hverdag med barn med handicap

  Hverdag med barn med handicap (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Særligt sensitiv

  Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv