fbpx

Fra invalid til individ – en transformationshistorie om tilknytning til arbejdsmarkedet og livet

Print Friendly, PDF & Email

Er det første gang vi hilser på hinanden?

Hvor er jeg glad for at møde dig! 

 

Lad mig fortælle dig lidt om min baggrund for alt det, jeg har fået sat i værk.

Mit forfatterskab startede med en selvbiografi, fortsatte med en række arbejdshæfter til at finde glæde selv med store forhindringer i dit liv. 

Min egen rejse har budt på børnegigt, en psykisk syg far og en mor med handikap, efterfulgt af en lang række diagnoser, en terminal diagnose, og senere et par omgange i ringen med stress. 

Det siger jeg ikke, fordi jeg ønsker medlidenhed, men fordi jeg har fundet ud af, at glæde er noget jeg VÆLGER at gøre til en del af mit liv. Et svært valg, jeg træffer dag efter dag. 

Det har givet mig et dybt ønske om at hjælpe dig til at træffe det samme valg hver dag og give dig en masse værktøjer til at rejse dig hver gang du (og jeg) falder. 

 

Når man er fysisk svækket, kan man let vælte.

Mange af os oplever, at der kan lægge sig en hel dynge af tåger over os. Så kan det virke ret uoverskueligt at skulle holde fast i sit arbejde samtidig.

Derfor handler en del af mine blogindlæg, publikationer, kurser og foredrag om arbejdslyst, om CSR/social ansvarlighed og om glæden for alle i inklusion og fastholdelse.

Hør eller læs hvordan jeg har rejst mig igennem et helt liv med invaliderende gigt men med store drømme. Da jeg blev terminal syg, måtte jeg sadle helt om. Du får motivation og redskaber til, hvordan du selv kan stå stærkt på arbejdsmarkedet. Dette trods svage ben, manglende selvtillid, håb – eller hvad der nu end invaliderer dig.

For langt størstedelen af det, jeg laver handler om meget andet end helbredsudfordringer.

Jeg tror på, at vi alle har de samme basale behov og drømme uanset, om man tilfældigvis arbejder i et fleksjob eller ej. 

Jeg skelner ikke. Alle har fortjent et godt (arbejds)liv. Derfor er mine redskaber for alle. 

Jeg var hende den forslåede, der bange gik langs husmuren, og håbede ingen fik øje på mig. Nu står jeg bl.a. foran et helt auditorium fuld af akademikere og fortæller min historie.

Det tog mig mange år at finde ud af, hvordan jeg skulle gå fra invalid til individ. Dengang jeg var hende den angstfulde skæve eksistens, var jeg ikke kun påvirket af mine fysiske udfordringer. Jeg var i stor grad også formet af min opvækst. Mit liv startede med fysiske og psykiske udfordringer hos både mig selv og mine forældre.

I mine kurser, publikationer og foredrag tager jeg dig med på min rejse. Du får inspiration til dit eget liv gennem min fortælling om at finde vejen til et lykkeligt liv på trods af alle odds.

 

Start her med nogle af de enkle redskaber, jeg selv bruger for at holde balancen. 

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum

Jeg har haft glæden af at høre Tina Campbell´s foredrag ved flere lejligheder, og jeg kan på det varmeste anbefale foredraget.

Tina formår at være meget nærværende og inddrager hendes publikum i sine foredrag. Vi publikummer er meget stille, mens Tina fortæller, for hendes historie er enormt rørende. Trods den meget rørende historie fortæller Tina den med brug af humor, så det bliver på ingen måde tungt at høre Tinas foredrag.

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum såsom, hvad man kan gøre, hvis man rammes af svær fysisk sygdom eller gerne vil kunne tage en svær samtale med et barn eksempelvis. Tinas indsigt i emnerne og hendes evne til at formidle til publikum, gør hendes foredrag og faglige oplæg til noget helt særligt og meget brugbart for publikum.

Jeg har som nævnt hørt Tinas foredrag flere gange, og jeg røres hver gang af Tinas historie, og det bliver aldrig kedeligt at høre Tinas foredrag, da Tina har så mange vinkler på hendes historie, at man får noget nyt med hver gang

Sandie anmelder - Campbell.dk
Sandie Møller Jensen – Publikum

Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation.

FORDI: Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem efter den morgen, hvor hun besøgte netværket, er evnen til bevidst, at holde fast i dér, hvor vi kan gøre en forskel for os selv og ikke mindst for andre.

Turen med Tina bliver aldrig for omklamrende eller et oplæg, der byder op til “NÅH – hvor er det synd for mig – dans”. Og netop det er skønt befriende og livgivende. Man kan godt sidde tilbage med sin egen “sten i skoen” og med rette føle – hvad fanden brokker jeg mig over. Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift, når vi bliver konfronteret.

Jeg kan på det varmeste og med stor kærlighed anbefale foreninger, virksomheder og organisationer at hyre Tina. I bliver alle beriget i virksomheden, i forretningen og ikke mindst, som mennesker.

Anmeldelse fra Per Topp - Campbell.dk
Per Topp – Salgstræner
Salgstræner

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top