Sidste Stop På Livsrejsen (eBog)

(1 kundeanmeldelse)

399.00 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

 

Beskrivelse

Publikation til dig der er terminalpatient og til dine pårørende (gratis forsendelse – download ved betaling)

At få at vide, at man skal til at herfra, er det ultimativt vildeste, man kan forestille sig! At dø kan virke definitivt. Eller abstrakt. Det er så svært at forholde sig til. Men det er man nødt til, når man bliver terminalt syg. Denne publikation er både til dig, der er terminalt syg, og til dig, der er pårørende. Det er derfor både ment som et praktisk hjælpemiddel og en nær ven, der vil sige: Du er ikke alene.

 

Jeg kan hjælpe, fordi jeg forstår det – jeg har selv været der. Jeg har været terminalpatient. Som du nok kan regne ud, skete der pludselige forandringer, så jeg alligevel overlevede, men i de måneder, jeg var terminal, skulle jeg forholde sig til rigtig mange ting. Jeg ville ønske, at der havde været et hæfte, jeg blot kunne give til mine pårørende, og som jeg kunne have læst selv for at føle, at jeg ikke stod alene med alle de valg, der nu skulle tages. De tanker, jeg gjorde mig. Så kunne jeg koncentrere mig helt om at nyde den sidste tid, jeg havde tilbage, i stedet for at trøste pårørende og tage tunge beslutninger.

Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning. Den er een ud af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting via autentiske foredrag, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods, samt at undervise og give faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd, og det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser – jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og hendes passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information, interview og booking:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

1 anmeldelse af Sidste Stop På Livsrejsen (eBog)

  1. Jannie Bjørn Hansen

    Sidste Stop På Livsrejsen er et rigtig fint og letlæseligt hæfte der på en respektfuld og værdig måde, tager hul på alle de spørgsmål som vælter frem hos både den terminale og dennes nærmeste i den sidste svære tid.
    Tina formår at få sat ord på både svære spørgsmål, komme omkring de mange punkter som det er nødvendigt at man forholder sig til og samtidig gøre det nærværende og personligt med hendes egen beretning.
    Alt i alt en rigtig god hjælp.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...