Hverdag med barn med handicap (eBog)

(2 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

 

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Hverdag med barn med handicap –  publikation (gratis forsendelse – download ved betaling)

At få et barn er helt fantastisk på mange måder. Men hold nu fast, hvor er det også hårdt. At få et barn med et handicap er på ingen måde lettere.

Når der står barn med handicap dækker det både fysisk, psykisk og kognitivt handicap. Det er helt med vilje, jeg siger ‘barn med handicap’ og ikke ‘handicappet barn’. Det er nemlig vigtigt at skelne mellem, at barnet ikke KUN er handicappet. Primært er det et barn, der har et handicap. Det handler om at se hele mennesket.

Alle børn er først og fremmest børn. Det er ikke handicappet, der skal definere dem. Alle har hver sin personlighed. På den måde bliver det lettere for dig at være forælder og ikke behandler. Det bliver nemmere at se den personlighed, der måske gemmer sig lidt under handicappet.

Jeg kan hjælpe, fordi jeg forstår det – jeg har selv været der. Jeg har bl.a. en datter med to handicapdiagnoser, idet hun er født ekstremt for tidligt og med ekstrem for lav fødselsvægt. Min datter Mary går i specialklasse pga. indlæringsvanskeligheder. Desuden har jeg selv haft leddegigt stort set hele mit liv. Altså har jeg prøvet at stå på begge sider med to meget forskellige handicap.

Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning. Den er een ud af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få rabat til denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

2 anmeldelser af Hverdag med barn med handicap (eBog)

  1. Jannie Bjørn Hansen

    At få et barn med et handicap er en livsændrende oplevelse. Det sætter gang i så mange følelser og tanker, at man uanset hvad i en kortere eller længere periode står i et kæmpe kaos.
    Tinas ebog kommer omkring mange af de ting der vælter rundt i ens hoved og kan hjælpe en til at begynde at få orden på kaoset.

  2. Camilla Stæhr

    Tinas bog; Hverdag med barn med handikap, er en udemærket bog for den helt nyudklækkede handikapforælder, der har brug for et hurtigt input til hverdagen. Det er tydeligt at fornemme at Tina har prøvet lign. på egen krop, og at hun brænder for at hjælpe andre forældre.
    Bogens detaljegrad ikke for voldsomt og som Tina også selv foreslår, skal den på længere sigt skal den suppleres med anden litteratur, erfaringsudveksling med forældre i lign. situation eller professionel vejledning.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *