Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

(2 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Klik her for en præsentation af publikationen


Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Særligt sensitiv – publikation til personer der selv eller pårørende der er sensitiv (gratis forsendelse – download ved betaling)

Nogen vil kalde det følsom, nogen vil kalde det hudløs. Nogen ville sige stærk, nogen i kontakt med egne følelser, nogen sårbar og skrøbelig. Mange prædikater kan sættes på en person, der er særligt sensitiv. Men de træk der af andre kan betragtes som svage kan vendes til styrke.

Og hvordan gør man så det? Det hjælper jeg med at opklare. Det gør jeg med dette redskabshæfte: ’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’.

I dette redskabshæfte får du information om, hvad der kan hjælpe, når du eller dine oplever alting meget stærkere.

Alle mennesker er sensitive i forskellige grader. Men cirka 15-20 % af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive. Vi bliver lettere påvirket af lyde, lugte og lys. Vi mærker andres stemninger og mærker nemmere uro over forandringer. Vi er mange, der nemt bliver påvirket af forskellige stimuli. Derfor nemt kommer ud af balance og bliver overstimulerede. Er du særligt sensitiv? Så brug denne publikation til at blive klogere på dig selv!

Jeg henter min viden fra mit eget liv, idet jeg selv er sensitiv og har sensitive pårørende. Med mit redskabshæfte ønsker jeg at styrke mennesker med sensitivitet i troen på sig selv.

 

Redskaberne kan også bruge af folk der er særligt sensitive. Den præsenterer dig for gennemprøvede redskaber, der skridt for skridt hjælper dig videre.

 

’’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’’ er den anden af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

 

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

2 anmeldelser af Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

 1. Line Kim Egebjerg Larsson

  Tina sætter ord på det, jeg altid har vidst om mig selv, men uden at det har været håndgribeligt for mig. At få konkrete råd og redskaber til at fungere i hverdagen, og at læse Tinas historie, har gjort at jeg ikke føler mig så alene. Jeg vil helt sikkert få gavn af at have læst Tinas publikation, ikke mindst pga. de meget fine og enkle meditationsøvelser, men også i forhold til min datter, der også er særligt sensitiv.

 2. Lisbeth Videbæk Thomsen

  Jeg har med interesse læst Tinas bog om særligt sensitive. Bogen er en god indføring i forhold omkring særligt sensitive, som man som pårørende eller selv særligt sensitiv kan være opmærksom på. Det er en letlæst og letforståelig bog, som i udgangspunktet trækker tråde til Tinas bog om stress. Bøgerne kan læses sammen eller hver for sig med godt udbytte. Der hvor bogen om særligt sensitive især fænger, er i forbindelse med rådgivning om, hvordan man håndterer børn, der er udfordrede af at være særligt sensitive. Jeg synes, der er gode hands-on råd, som er lette at gå til. Og rådene giver en god forståelse af, hvilke udfordringer børn og forældre og omgivelser står med – og hvor man kan tage de nødvendige hensyn. Alt i alt anbefalelsesværdig læsning.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Forsidebillede fra bogen Mælkebøttebarn i blomst - campbell.dk

  Mælkebøttebarn i Blomst – Papirbog

  250,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Hverdag med barn med handicap

  Hverdag med barn med handicap (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv