Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

79.00 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

Med mit redskabshæfte i serien “Rejs dig”ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en gennemprøvet model i en grundig men let form, der trygt fører din motivation ud i dit eget liv trin for trin.

Klik for præsentation af publikationen

Beskrivelse

Ny publikation til personer der selv eller pårørende der er sensitiv (gratis forsendelse – download ved betaling)

Nogen vil kalde det følsom, nogen vil kalde det hudløs, nogen stærk, nogen i kontakt med egne følelser, nogen sårbar og skrøbelig. Mange prædikater kan sættes på en person, der er særligt sensitiv. Men de træk der af andre kan betragtes som svage kan vendes til styrke.

Og hvordan gør man så det? Det hjælper forfatter, uddannet coach og foredragsholder Tina M.-L. Campbell med at opklare, og det gør hun med dette redskabshæfte: ’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’.

I dette redskabshæfte får man information om, hvad der kan hjælpe, når man oplever alting meget stærkere.

Alle mennesker er sensitive i forskellige grader, men cirka 15-20 % af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive. Vi bliver lettere påvirket af lyde, lugte og lys, vi mærker andres stemninger og mærker nemmere uro over forandringer. Vi er mange, der nemt bliver påvirket af forskellige stimuli, og derfor nemt kommer ud af balance og bliver overstimulerede. Er du sensitiv? Så brug denne publikation til at blive klogere på dig selv!

Tina M.-L. Campbell henter sin viden fra sit eget liv, idet hun selv er sensitiv og har sensitive pårørende. Med sit redskabshæfte ønsker Tina at styrke mennesker med sensitivitet i troen på sig selv.

 

Redskaberne kan også bruge af folk der er stressramte. Den præsenterer dig for gennemprøvede redskaber, der skridt for skridt hjælper dig videre.

 

’’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’’ er den anden af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er på vej til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

 

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om forfatteren:

Til daglig leder Tina non-profit-virksomhed, hvor missionen er at medvirke til at få flest muligt udsatte mennesker til at få et godt liv på trods af deres baggrund. Virksomhedens speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods.

Tina er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd, og det meste af livet har hun kæmpet med gigt og en livstruende sygdom. Siden er hun blevet gift med Neil, der har en psykisk diagnose og har fået for tidligt fødte barn, hvoraf den ene er psykisk og kognitivt udfordret.

Selvom hun har haft en svær opvækst, har hun ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser – hun har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet, og hendes passion er at inspirere andre til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information, interview og booking:

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...