fbpx

Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

39,95 kr.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev.

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig”  styrker jeg dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Klik her for en præsentation af publikationen


Print Friendly, PDF & Email

Særligt sensitiv – publikation til personer der selv eller pårørende der er sensitiv 

Nogen vil kalde det følsom, nogen vil kalde det hudløs. Nogen ville sige stærk, nogen i kontakt med egne følelser, nogen sårbar og skrøbelig. Mange prædikater kan sættes på en person, der er særligt sensitiv. Men de træk der af andre kan betragtes som svage kan vendes til styrke.

Og hvordan gør man så det? Det hjælper jeg med at opklare. Det gør jeg med dette redskabshæfte: ’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’.

I dette redskabshæfte får du information om, hvad der kan hjælpe, når du eller dine oplever alting meget stærkere.

Alle mennesker er sensitive i forskellige grader. Men cirka 15-20 % af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive. Vi bliver lettere påvirket af lyde, lugte og lys. Vi mærker andres stemninger og mærker nemmere uro over forandringer. Vi er mange, der nemt bliver påvirket af forskellige stimuli. Derfor nemt kommer ud af balance og bliver overstimulerede. Er du særligt sensitiv? Så brug denne publikation til at blive klogere på dig selv!

Jeg henter min viden fra mit eget liv, idet jeg selv er særlig sensitiv og har sensitive pårørende. Med mit redskabshæfte styrker jeg mennesker med sensitivitet i troen på sig selv.

 

’’Særligt sensitiv – sårbar og stærk’’ er den anden af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”, der er til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

 

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

Spar 10% på dit første køb i webshoppen

Du får rabatkode så snart, du har tilmeldt dig. 🎁

SKAB GENVEJ TIL DIN EGEN GLÆDE:

Få roste virksomme redskaber direkte i din indbakke. Tilmeld dig samtidig for at modtage eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med seneste produkter og konkurrencer!

Jeg spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top