Alle mælkebøttebørn kan blomstre (eBog)

(2 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Her finder du en lille video der beskriver indhold og baggrund for denne publikation.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Mælkebøttebørn – jer der er vokset op i en dysfunktionel familie (gratis forsendelse – download ved betaling)

 

I denne publikation finder du vejledning til, hvordan du som voksen, får et liv i tryghed og balance for dig selv og måske for dine børn. Fokus er selvhjælp til mønsterbrud.

 

Tiden læger ikke alle sår. Mange, der har haft en svær barndom, bærer på sår op gennem deres voksenliv, og det betyder, at de har senfølger.

Mælkebøttebørn får en bagage med sig i livet, som stadig har konsekvenser i voksenlivet. De bærer på bagagen, fordi de i en alt for tidlig alder lærte på den hårde måde, at det var de nødt til. Og nu skal de/du så til at lære, at det behøver du ikke. Det er svært!

Det vil jeg gerne hjælpe dig til med denne publikation!

 

Publikationen er skrevet ud fra de mange erfaringer jeg har gjort mig. Du får en række nemme øvelser, redskaber og gode råd, der kan hjælpe dig og dine, samt fagligt indlæg og min egen beretning samt invitation til steder, du kan få hjælp.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som mælkebøttebarn – udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

2 anmeldelser af Alle mælkebøttebørn kan blomstre (eBog)

 1. Maria Holm

  Bogen – Alle mælkebøttebørn kan blomstre – er en letforståelig, og flot illustreret bog. Den indeholder flere gode råd, øvelser og vejledning, som er lige til at gå til. Jeg vil varmt anbefale denne nyttige bog

  Maria Holm

 2. Rikke

  Letlæst lille øjenåbner, fyldt med små nemme øvelser. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at passe på sig selv, eller i hvertfald begynde at øve sig på det…
  Et kærligt skub til alle der ønsker at leve det gode liv!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Forsidebillede fra bogen Mælkebøttebarn i blomst - campbell.dk

  Mælkebøttebarn i Blomst – Papirbog

  250,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Særligt sensitiv

  Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

  39,95 DKK
  Tilføj til kurv