fbpx

Mælkebøttebarn i Blomst – Papirbog

249,00 kr.

Selvbiografi

En barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i miljø med druk, vold, misbrug, og alvorlig sygdom.

Giv besked, hvis bogen skal signeres til en anden end dig selv.

Print Friendly, PDF & Email

Selvbiografi

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev.

Køb bogen til fuld pris og få det fulde beløb på et gavekort til booking af mit foredrag! Uanset type af foredrag.

Beskrivelse: Selvbiografien der er optaget som fagrelevant undervisningsmateriale indenfor en lang rækker professioner!

En barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i miljø med druk, vold, misbrug, og alvorlig sygdom. Samtidig også en finurlig og underfundig beskrivelse af svigt og kærlighed til alle de andre samt til sig selv, med respekt og udvikling til trods.

Drømmen om kærlighed i sit liv hjælper Tina igennem den ene chokerende udfordring efter den anden.

Mælkebøttebarn i blomst er en gribende beskrivelse om, hvor meget styrke og tro der skal til for at få alt det, man end ikke havde turde drømme om. Den er langt mere end mælkebøttetemaet, da dette kun er en lille del af bogens tema.

Bogen der startede som ganske almindelig dagbog som bearbejdelse af voldsomme oplevelser, er nu blevet omskrevet til en inspirerende roman med historiske perspektiver og levende citater.
Bogen går dermed helt ind under huden på enhver læser, som ikke kan undgå at blive rørt og forundret.

Selvbiografi Mælkebøttebarn i blomst handler også om: Omsorgssvigt, gigt, livstruende sygdom, forældrehandicap, børnehandicap, samspil mellem og med pårørende og kommunen, samt den umiddelbare afhængighed af fysisk hjælp

Anmeldelser af selvbiografi ‘Mælkebøttebarn i Blomst’

”Selvbiografisk beretning præget af alle de svigt og overgreb, forfatteren har været udsat for men også af hendes kamp for sin værdighed og for at holde humøret højt. Andre ser mælkebøtten som ukrudt. Jeg ser den som en sejlivet, smuk blomst, der kan komme op igennem de allermindste og hårdeste sprækker. Den har i virkeligheden alt imod sig, men formår alligevel at formere sig med ufortrøden styrke…

Tinas beretning er i høj grad præget af alle de svigt og overgreb, hun har været udsat for gennem barne- og ungdomsårene, men også af hendes kamp for sin værdighed og for at holde humøret højt… Tina er et eksempel på, at man ikke bare skal give op men blive ved med at kæmpe” 

Originally published by Erling Lykke, Litteratursiden

”…Jeg kan varmt anbefale bogen til både fagpersoner, og personer der er berørt af en opvækst, der har båret præg af svigt, sygdom og andre svære omstændigheder i livet. … den giver et godt indblik, i forhold til at forstå de tanker, reaktioner og handlemønstre der kan opstå i en dysfunktionel familie, og i høj grad hos familier, hvor sygdom, tabuer og fysiske handicap besværliggør en almindelig livsførelse. En meget motiverende bog der viser at det er værd at kæmpe for det man tror på…”

Pernille Ott Christiansen, Pædagog, NBU-Nordjyllands børne- og ungecenter

”… Der er ingen tvivl om, at bogen vil være meget inspirerende for mange forskellige læsere. … Som fagperson er det i hvert fald meget motiverende … blive mindet om, at alle mennesker, uanset deres baggrund, har styrker, nogle flere end andre, og at disse absolut ikke må glemmes i det arbejde, man som fagperson udfører. … Jeg vil bestemt anbefale bogen til andre fagfolk, mælkebøttebørn og deres pårørende.”

Emma Ehlers Nielsen, Psykolog, Mælkebøttecenteret

 ”… en særdeles modig og vigtig bog. Den tager fat i nogle af de tabuer, vi stadig har tilbage … Tina Marie-Louise Campbell skriver godt – uden bitterhed og selvmedlidenhed i et ærligt og nærværende sprog. Budskaberne er så vigtige, at bogen bør nå ud til et stort publikum. Det er hård, lærerig og livsbekræftende læsning, og jeg giver bogen mine varmeste anbefalinger!”

Gitte Cannon, Adjunkt, cand.scient.soc.

 

Forside og opsætning af selvbiografi: Grafiker Inger Franck, Aalborg, fotograf Arie Kriegsmann og Tina M.-L. Campbell

ISBN: 978-87-996917-1-5

Selvbiografi  forlag: Tina M.-L. Campbell med forlagsnummer 996917

Vægt 0,607 kg
Størrelse 17 × 24 × 2 cm
Få min bog signeret

Signeret af Tina, Usigneret

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top