fbpx

Undgå stress – sådan kommer du i balance (eBog)

39,95 kr.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev.

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig”  styrker jeg dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Dette emne ligger som et Online Arbejdslystkursus, der kan hjælpe dig i fastholdelse af dit arbejde

 

Her finder du en lille video der beskriver indhold og baggrund for denne publikation.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

Vil du have yderligere hjælp  din vej ud af stress? Så kan du med fordel kigge på dette stress kursus. 

Print Friendly, PDF & Email

Undgå stress –  publikation 

Er du fortravlet eller stresset? Så brug denne publikation til at blive klogere på dig selv! Du kan bruge rådene både, hvis du fx er stressramt i en sådan grad, at du er sygemeldt. Eller brug den også hvis du føler dig ude af balance eller presset. Dog skal siges, at hvis du er helt nede med stress, bør du se en psykolog og kun bruge denne publikation som et supplement.

Sådan kommer du i balance

Publikationen giver dig en række nemme øvelser, redskaber og gode råd, der kan hjælpe dig der lige er kommet i denne krise, samt fagligt indlæg og min egen beretning.

Fokus med dette emne er at give dig en følelse af, at du kan komme i balance igen. Dermed får du styr på din stress og din hverdag.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top