fbpx

Når din partner har en psykisk sygdom (eBog)

(3 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev.

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig”  styrker jeg dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

 

Print Friendly, PDF & Email

Når din partner har en psykisk sygdom –  publikation (gratis forsendelse – download ved betaling)

Denne publikation er vigtig for at få samlet nogle redskaber og råd. Som partner til en med en psykisk lidelse gælder det om at finde en stabil balance mellem at være ligeværdig partner. Du skal kunne tage over, når din partner har en dårlig periode. Hvis du altså har lyst til at hjælpe din partner. Det er et valg, du selv tager.

Publikationen indeholder konkrete råd, redskaber, faglige input og slutteligt en personlig beretning. Den er een ud af en række publikationer under titlen: “Rejs dig”.  De er til støtte og motivation for mennesker i forskellige livskriser.

Denne publikation kan aldrig erstatte et besøg ved egen læge, hvis man har mistanke om, at ens partner har en psykisk sygdom eller hvis du selv har.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

3 anmeldelser af Når din partner har en psykisk sygdom (eBog)

 1. Tine Wagner

  Let læst bog om, at være pårørende til psykisksyge. Den giver værktøjer, til at rumme, at være i det som pårørende. Men den giver også en legalisering af at trække sig, hvis det hele bliver for meget. ” Overvej derfor med dig selv –kan jeg klare et liv med en partner, der svinger fra den ene til den anden pol? Hvor jeg nogle gange føler mig som forælder til min partner? Hvor jeg får møgfald, jeg ikke har fortjent? Eller hvad der lige passer med din partners sygdom. Kan jeg holde til det? Vejer kærligheden mere end de ting, der frustrerer mig lige nu? Er svaret JA, så træk vejret dybt, når du bliver frustreret og mind dig selv om, at du selv har valgt at blive, og at du tror på kærligheden. Det vil hjælpe dig meget! Så giver alt det ekstra arbejde meget mere mening.”
  Hvis kærligheden sejre og man er villig til at yde i perioder uden at få meget igen, giver bogen en hel del gode råd. Dels med det helt lagpraktiske i hjemmet, dels hvor man søger hjælp som pårørende i systemet og hvordan overkommer man som pårørende de psykiske udsving. Det er som sådan ikke en opslagsbog. Men en rigtigt god bog at læse når tingene er rigtig svære, mens man tæller til 100.
  Som rosinen i pølse enden får vi disse vise ord med fra forfatteren ”Du kan ikke gøre din partner lykkelig og rask. Det er kun ham selv, der kan det. Men du kan støtte ham i, at han skal gøre sig selv glad, elske ham for den, han er og være dig selv.”

 2. Maria Scott

  Jeg ville ønske, jeg havde fået denne udgivelse stukket i hånden som det første, da min partner blev diagnosticeret. Allerede fra første side fornemmer man tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun taler om og ud fra egen erfaring. Hendes ord er nedfældet med stor kærlighed til både patienten og den pårørende.
  Udgivelsen her er en meget overskuelig og præcis beskrivelse af de vigtigste universale gode råd og perspektiver, man kan benytte sig af, når man lever sammen med en person med psykisk sygdom. Den kan med fordel læses igennem ad flere omgange, og den giver anledning til de samtaler, samt den åbenhed og frygtløshed, der er behov for i et parforhold, hvor en eller begge er ramt af psykisk sygdom. Alt i alt en god lille håndbog.

 3. Malene Bonnerup Rønn

  En dejlig bog som beskriver følelser og omstændighederne i et forhold med psykisk sygdom rigtig godt.
  Specielt brugbart for mig var flere afsnit. Eksempelvis afsnittet om at ingen tvinger mig til at være i forholdet – det er mit valg. Det gav en utrolig klarhed – at ja, jeg VIL det her og det skal nok altsammen gå.

  Tak for en god og brugbar bog, jeg vil fremover tage den frem igen for at minde mig om de mange gode råd.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

 • Særligt sensitiv
  Rejs dig - serie af redskabshæfter

  Særligt sensitiv – sårbar og stærk (eBog)

  39,95 DKK Tilføj til kurv
 • Hverdag med barn med handicap
  Rejs dig - serie af redskabshæfter

  Hverdag med barn med handicap (eBog)

  39,95 DKK Tilføj til kurv
Scroll til toppen