‘Sådan kommer du i småjob’ er del af tre indlæg, men kan sagtens læses separat.

 

Få hjælp til småjob for at finde din vej til det rigtige type job til dig. Der er også en plads til dig på det arbejdsmarked, alle nu påberåber vil blive mere fleksibelt.

 

Det er nu, vi skal skabe dialogen mellem virksomheder, der skal omstilles pga. Corona og/eller gerne vil være mere socialt ansvarlige. Det er nu, du skal opnå arbejdslyst, glæde og trivsel!

Alle har godt af et mangfoldigt arbejdsmarked. Hvordan ved jeg det? Fordi jeg har stået på begge sider i mit arbejdsliv: Jeg har både været fleksjobber, selvstændig og arbejdsgiver. I dag er jeg foredragsholder, coach og forfatter. Jeg bruger min egen historie og deler ud af de erfaringer, jeg her gjort mig, specielt i forhold til arbejdslyst, trivsel og livsglæde. Derudover tilbyder jeg konkrete redskaber via onlinekurser for dem, der gerne vil styrkes i deres arbejdsforhold. Det handler om sundhedsfremme og om at forebygge, så man ikke risikerer at miste sig selv og sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

 

Min historie

Min egen baggrund er noget kringlet. Jeg har oplevet lidt af hvert: Jeg er født med leddegigt og sidder i kørestol, jeg er vokset op i et hjem med vold og alkohol, jeg har oplevet overgreb, livstruende sygdomme og stress. Jeg troede på ingen måde, at jeg fortjente et godt liv. Men igennem hele mit voksne liv har jeg beholdt en forbindelse til arbejdsmarkedet – med undtagelse af et par måneder i 1999, da jeg var 27 år og terminalpatient, fordi jeg dansede kinddans med døden. Men det gør jeg ikke mere – langt fra endda! I dag har jeg en kærlig mand, børn, et skønt arbejdsliv og masser af livsglæde.
Det er mit ønske, at du vil styrke dig i troen på dig selv og dine evner. Det handler om, at du skal få øje på alt det gode, du har at byde på.

Find din rigtige plads på arbejdsmarkedet og mærk den fulde arbejdsglæde!

 

 

Få hjælp til småjob med disse syv nemme råd:

• Læs artikler indenfor dette område
• Spørg dine venner om dine kompetencer, hvis du synes, det er svært
• List dine evner op og gør klar til at sælge dig selv til en arbejdsgiver
• Få udtalelse fra dit evt. frivillige job
• Se dokumentar på tv eller YouTube
• Mød mennesker der lever godt med samme udfordring som din
• Kontakt en ønsket virksomhed og foreslå dem, at I laver et Småjob til dig

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *