fbpx

Mælkebøttebarn i blomst – eBog

99,00 kr.

Beskrivelse: Selvbiografien der er optaget som fagrelevant undervisningsmateriale indenfor en lang rækker professioner!

En barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i miljø med druk, vold, misbrug, og alvorlig sygdom. Samtidig også en finurlig og underfundig beskrivelse af svigt og kærlighed til alle de andre samt til sig selv, med respekt og udvikling til trods.

 

Print Friendly, PDF & Email

Mælkebøttebarn i blomst – eBog

Beskrivelse: Selvbiografien der er optaget som fagrelevant undervisningsmateriale indenfor en lang rækker professioner!

En barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i miljø med druk, vold, misbrug, og alvorlig sygdom. Samtidig også en finurlig og underfundig beskrivelse af svigt og kærlighed til alle de andre samt til sig selv, med respekt og udvikling til trods.

Drømmen om kærlighed i sit liv hjælper Tina igennem den ene chokerende udfordring efter den anden.

Mælkebøttebarn i blomst er en gribende beskrivelse om, hvor meget styrke og tro der skal til for at få alt det, man end ikke havde turde drømme om. Den er langt mere end mælkebøttetemaet, da dette kun er en lille del af bogens tema.

Bogen der startede som ganske almindelig dagbog som bearbejdelse af voldsomme oplevelser, er nu blevet omskrevet til en inspirerende roman med historiske perspektiver og levende citater.
Bogen går dermed helt ind under huden på enhver læser, som ikke kan undgå at blive rørt og forundret.

Mælkebøttebarn i blomst handler også om: Omsorgssvigt, gigt, livstruende sygdom, forældrehandicap, børnehandicap, samspil mellem og med pårørende og kommunen, samt den umiddelbare afhængighed af fysisk hjælp

Forside og opsætning: Grafiker Inger Franck, Aalborg, fotograf Arie Kriegsmann og Tina M.-L. Campbell

ISBN: 978-87-996917-0-8

Forlag: Tina M.-L. Campbell med forlagsnummer 996917

 

 

Lad dig evt. også inspirere af mine onlinekurser

 

 

Linda Meyhoff

En virkelig god bog, om en brutal opvækst, om at klare sig igennem alligevel og opnå et godt liv med uddannelse, udlandsrejser, virksomhed, kærlighed og familie på trods. Tina M-L Campbell har et gåpåmod og et fighter gen ud over det sædvanlige og med sin kloghed og energi indgyder til stor respekt!
Jeg græd og grinte meget, og kan varmt anbefale bogen Mælkebøttebarn i blomst.

1 anmeldelse af Mælkebøttebarn i blomst – eBog

 1. Tina Campbell

  ” Selvbiografisk beretning præget af alle de svigt og overgreb, forfatteren har været udsat for men også af hendes kamp for sin værdighed og for at holde humøret højt. … Hun har haft al den modgang i livet, som kunne få mange til helt at opgive, men det har Tina ikke gjort. .. . Det er imponerende… Tina er et eksempel på, at man ikke bare skal give op men blive ved med at kæmpe”

  Erling Lykke, Litteratursiden

  ”…Jeg kan varmt anbefale bogen til både fagpersoner, og personer der er berørt af en opvækst, der har båret præg af svigt, sygdom og andre svære omstændigheder i livet. … den giver et godt indblik, i forhold til at forstå de tanker, reaktioner og handlemønstre der kan opstå i en dysfunktionel familie, og i høj grad hos familier, hvor sygdom, tabuer og fysiske handicap besværliggør en almindelig livsførelse. En meget motiverende bog der viser at det er værd at kæmpe for det man tror på…”
  Pernille Ott Christiansen, Pædagog, NBU-Nordjyllands børne- og ungecenter

  ‘Mælkebøttebarn i blomst’ er en særdeles modig og vigtig bog. Den tager fat i nogle af de tabuer, vi stadig har tilbage som samfund i Danmark fra et personligt perspektiv. .. . Tina Marie-Louise Campbell skriver godt – uden bitterhed og selvmedlidenhed i et ærligt og
  nærværende sprog. Budskaberne er så vigtige, at bogen bør nå ud til et stort publikum. Det er hård, lærerig og livsbekræftende læsning, og jeg giver bogen mine varmeste anbefalinger!”

  Gitte Cannon, Adjunkt, cand.scient.soc.

  “… Der er ingen tvivl om, at bogen vil være meget inspirerende for mange forskellige læsere. Det gælder både mennesker der selv har svære oplevelser med i bagagen, andre med en eller flere funktionsnedsættelser, pårørende og fagpersoner. Som fagperson er det i hvert fald meget motiverende at læse, hvordan Tina med de oplevelser, hun har haft og den modgang, hun har mødt, alligevel har formået at komme til det punkt, hvor hun er i dag. … alle mennesker, uanset deres baggrund, har styrker, nogle flere end andre, og at disse absolut ikke må glemmes i det arbejde, man som fagperson udfører. … Jeg vil bestemt anbefale bogen til andre fagfolk, mælkebøttebørn og deres pårørende.”

  Emma Ehlers Nielsen, Psykolog, Mælkebøttecenteret

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

 • webversion med MiB
  Mælkebøttebarn i Blomst - selvbiografi

  Mælkebøttebarn i Blomst – Papirbog

  249,00 kr. Vælg muligheder
 • webversion AF

  Find Arbejdsglæden – papirbog

  Vurderet 0 ud af 5
  249,00 kr. Tilføj til kurv
 • Hverdag med barn med handicap
  Rejs dig - serie af redskabshæfter

  Hverdag med barn med handicap (eBog)

  39,95 kr. Tilføj til kurv
Scroll til toppen