Undgå stress – sådan kommer du i balance (eBog)

(3 kundeanmeldelser)

39,95 DKK

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af hjertelige redskaber på en lukket side, hvor dine behov kommer i centrum!

Med mit omsorgsfulde redskabshæfte i serien “Rejs dig” ønsker jeg at styrke dig og dine pårørende med en kærlig model i en nem form, der blidt fører din motivation ud i dit personlige liv.

Dette emne ligger som et Online Arbejdslystkursus, der kan hjælpe dig i fastholdelse af dit arbejde

 

Her finder du en lille video der beskriver indhold og baggrund for denne publikation.

På min YouTube finder du flere videoer som denne. Tjek mine Playlister.

På min Instagram finder du fx gode råd under dette emne, hvis du se under Højdepunkter øverst på min profil.

Uanset hvilke af mine kanaler du vælger, så har jeg linet nemme fif op til dig. Men denne publikation har dem alle samlet og tilbyder også de faglige vinkler som ingen andre steder.

BEMÆRK: Der gives 10 % rabat ved tilmelding til nyhedsbrev – og/eller du får uddrag helt frit samt en lang række af redskaber på en lukket side!

Vil du have yderligere hjælp  din vej ud af stress? Så kan du med fordel kigge på dette stress kursus. 

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

Undgå stress –  publikation (gratis forsendelse – download ved betaling)

Er du fortravlet eller stresset? Så brug denne publikation til at blive klogere på dig selv! Du kan bruge rådene både, hvis du fx er stressramt i en sådan grad, at du er sygemeldt. Eller brug den også hvis du føler dig ude af balance eller presset. Dog skal siges, at hvis du er helt nede med stress, bør du se en psykolog og kun bruge denne publikation som et supplement.

Publikationen giver dig en række nemme øvelser, redskaber og gode råd, der kan hjælpe dig der lige er kommet i denne krise, samt fagligt indlæg og min egen beretning.

Fokus med dette emne er at give dig en følelse af, at du kan komme i balance igen. Dermed får du styr på din stress og din hverdag.

Læs gerne mere generelt om denne serie inden køb, så du sikrer dig, at den er det helt rigtige for dig.

OBS: Du kan få denne eller een af de andre publikationer i denne serie ‘Rejs Dig’ helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.

 

Om mig:

Min virksomheds speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods. Jeg underviser og giver faglige redskaber til private eller folk i arbejde

Helt unikt tilbyder jeg omsorgsfulde redskaber indenfor 10 forskellige områder, som du kan implementere i dit eget liv.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af en mor med handicap og en psykisk syg far med misbrug og voldelig adfærd. Det meste af livet har jeg kæmpet med gigt og en livstruende sygdom.

Selvom jeg har haft en svær opvækst, har jeg ikke lyst til at dyrke alle de dårlige oplevelser. Jeg har taget et klart valg om at dyrke glæden i livet. Min passion er at inspirere andre – og give metoder til at gøre det samme.

 

Få gratis uddrag af denne publikation ved at tilmelde dig nyhedsbrev

 

For yderligere information:

 

www.campbell.dk, tlf. 42561498 og assistent@campbell.dk

 

3 anmeldelser af Undgå stress – sådan kommer du i balance (eBog)

 1. maria batalla

  ’Undgå stress – sådan kommer du i balance’ er et rigtigt godt redskab til enkeltpersoner, arbejdspladser og familier. Den er helhedsorienteret og rumme alle aspekter af stress.

  Familie & psykoterapeut Maria Batalla.

 2. Helle Glyø

  “Undgå stress – sådan kommer du i balance ” er en supergod bog til stressramte eller personer på vej til at blive ramt – den er god fordi den er overskuelig og lige til at gå til. En meget væsentlig forudsætning hvis den skal kunne bruges af de mennesker der er “stress ramte” – den kommer omkring gode lavpraktiske værktøj og handlemuligheder for den stressramte.
  Bogen giver også god forståelse for dem der er pårørende, leder eller kollega til en stress ramt. Alt i alt en bog jeg varmt kan anbefale

  Hr- og ledeleses konsulent Helle Glyø, Glyø Coaching

 3. cand.mag. Lisbeth Thomsen

  Jeg har med fornøjelse læst Tina Campbells bog “Undgå stress – sådan kommer du i balance”. Bogen er en let læselig og let tilgængelig og praktisk hands-on indføring i stress som fænomen. Bogen kommer godt omkring, hvad man kan gøre, hvis man selv eller en pårørende, eksempelvis en partner eller et barn er på vej ind i stress. Der er forslag til praktiske ting, man kan gøre, ligesom der er forslag til åndedrætsøvelser og meditative øvelser, som kan bruges, hvis man har en oplevelse af at være på vej med stress. Man får som læser også et godt indblik i Tinas liv og historie, som ikke altid har været let. Bogen anbefales ligeledes, hvis man ønsker et view over stress som samfundsfænomen. Jeg vil dog – som Tina også selv gør til enhver tid kraftigt anbefale, at man konsulterer sin læge eller psykolog, hvis der er tegn på alvorlig stress.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *