Foredrag med Tina M.-L. Campbell

Video: Hør en bid af et af Tinas foredrag herunder

Mine foredrag handler om en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods

Min fortælling tager jer med på en rejse gennem en voldsom barndom med svigt og vold. En barndom som også var præget af, at jeg er vokset op i et hjem med en handicappet mor og en misbrugsfar. Sideløbende med disse udfordringer, er jeg også selv svært invalid.

‘Tinas foredrag er inspirerende og lærerige, da hun på en positiv måde forstå at formidle de mange facetter, hendes liv har rummet. Samtidigt formår Tina at inspirere og motivere andre med en svær baggrund eller alvorlig sygdom og at sætte fagpersoner i stand til at hjælpe disse’.

Foredrag med fif og råd til at hjælpe udsatte

Drømmer du om den dag, hvor du får chancen for at hjælpe udsatte? Altid hører man, at man skal være der for hinanden. Men de rette tiltag er svære at finde frem.

Nu er dagen kommet. Du har muligheden for at høre, hvilke konkrete ting, du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller udsatte voksen. Måske har du selv brug for nogle fif til at – lære at blomstre mod alle odds.

Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre.

Jeg holder foredrag for mange forskellige faggrupper og foreninger. Her har jeg samlet en oversigt over nogle af mine foredrag, og du kan også se en lille video fra eet af mine tidligere foredrag. Nederst på denne side kan du se mine kommende foredrag. Jeg har prøvet at lægge forskellige videoer og anmeldelser rundt omkring på hele min hjemmeside. På den måde skulle hvert område gerne blive repræsenteret på bedste vis, så du ved, hvad du går ind til 🙂

Læs mere

Du kan læse mere om mine foredrag ved at klikke på nedenstående links


Mønsterbryder foredrag 

  • Foredrag om at bryde med en svær opvækst og skabe succes på trods. Foredraget egner sig særligt godt til firmaer, menighedsråd, seniorklubber og foreninger.

Coachingforedrag

  • Foredrag med fokus på at overkomme fysiske og psykiske udfordringer, når man bliver syg enten kropsligt eller i sindet. Foredraget egner sig for fysisk og psykisk syge samt mælkebøttebørn og udsatte.

Foredrag for firmaer

  • Motivationsforedrag for firmaer, hvor der er fokus på udvikling og det at flytte sig mentalt. Foredraget kan være en hjælp, hvis man ønsker at skifte retning eller lave større ændringer i firmaet eller til at tackle, når kollegaer bliver ramt af sygdom eller andre skavanker, som er svære. Foredraget kan tilrettelægges efter firmaets ønsker. Foredraget egner sig også for iværksættere samt iværksætteruddannelser

Foredrag for offentligt ansatte

  • Foredraget handler om at skabe den gode relation til psykisk sårbare og udsatte borgere. Der er fokus på, de udfordringer som borgerne sidder med. Få et unikt indblik i hvad der skal til, for at kunne flytte udsatte borgere ud i job eller videre i deres liv. Foredraget retter sig mod sagsbehandlere og jobcentre.

Foredrag for skoler

  • Foredraget handler om mobning og hvordan elever og lærere kan hjælpe børn i udsatte familier. Foredraget kan tilrettelægges, så det fortælles i børnehøjde, så børnene får værktøjer til at hjælpe deres kammerater, eller for lærere, så de ved, hvilke signaler, de skal holde øje med, og hvordan de kan hjælpe udsatte børn og unge. Foredraget egner sig for højskoler, folkeskoler og højere læreanstalter.

Foredrag for sundhedsprofessionelle

  • Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan det er for borgeren at blive ramt at fysisk svækkelse. Det pludseligt at være blevet afhængig af hjælp eller alvorligt syg. Få et unikt indblik i de mekanismer, der sker hos borgeren, så du bedre kan hjælpe dem på vej. Jeg tilbyder tillige oplæg omkring misbrugsfamilier og det at være pårørende til en fysisk eller psykisk syg, Foredraget egner sig for SOSU hjælpere, syge- og sunhedsplejersker

Foredrag for pædagogiske fagpersoner

  • Fordraget handler om, hvordan man som barn i dysfunktionel familie oplever kommunikation mellem barn og forældre, barn og pædagoger, trivsel og social udvikling. Jeg tager udgangspunkt i, hvordan jeg havde det og de udfordringer, jeg havde som barn i en udsat familie, hvor vold, druk, stoffer samt fysisk og psykisk sygdom prægede dagligdagen. Foredraget egner sig for pædagoger, musikterapeuter og pædagogiske psykologer eller pædagogiske uddannelsesinstitutioner.

Foredrag for biblioteker og teatre

  • Mit foredrag tager udgangspunkt i min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’, som er en beskrivelse af min barndom og mine ungdomsår. Jeg er vokset op med min mor, som er invalid, og min far, som er psykisk syg, misbruger og voldelig. Hør hele min historie og få et indblik i, hvordan jeg fik vendt mit liv fra at være udsat barn til at blive selvstændig iværksætter med egen familie. Foredraget egner sig for biblioteker, teatre og journalister

Alle ovenstående typer af foredrag kan også bruges i helt andre kredse. Måske er du interesseret i andre vinkler? Så hører jeg gerne uforpligtende fra dig, så vi sammen kan lave et foredrag skræddersyet til lige præcis Jer!

Anmeldelser af mine foredrag

pia mourier

“Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…”

Pia Mourier, Instruktør og booker Aalborg Teater

foredrag

“Det var meget berigende og inspirerende og kan ses fra mange forskellige vinkler
afhængig af den enkelte deltagers egne oplevelser eller generelle forståelse. Det giver
så meget at tænke over, og hvor må det give et godt indblik i den verden de studerende skal indgå i på et tidspunkt. Hvor vigtigt det er med respekt og forståelse for det enkelte menneske socialrådgiveren sidder overfor, om det bliver en hjælp/støtte i den situation man sidder i, eller om det bliver en kontrolinstans som kan eller ikke kan levere den rette hjælp. Jeg vil anbefale dit oplæg næste gang, der starter et nyt hold. Det er helt sikkert.”

Tine Nørgaard
Undervisningsbooker og ansat
Socialrådgiveruddannelsen AAU

Michael

“… Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation. Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.”

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen

Margit anmeldelse

“Det var en stærk og autentisk oplevelse at høre din fortælling! Dine foredrag var sammen med resten af dagens program med til, at eleverne på Ringkøbing Skole ikke bare fik en god oplevelse – men også god læring og fokus på at stoppe vold og individets rettigheder. Du havde en meget fin fornemmelse for aldersforskellen på de to hold og dermed også måden, hvorpå man når den enkelte…”

Margit Plougmann, Skoleleder, Ringkøbing Skole

Se mine kommende foredrag

Vil du gerne høre mit foredrag - er muligheden måske lige her

En del af mine foredrag er gratis at deltage i.

Du kan også se, om et af mine foredrag finder sted i netop dit nærområde.

 

Se flere af mine kommende foredrag ved at klikke her