Foredrag med Tina M.-L. Campbell

Video: Hør en bid af et af Tinas foredrag herunder

Mine foredrag handler om en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods

Min fortælling tager jer med på en rejse gennem en voldsom barndom med svigt og vold. En barndom som også var præget af, at jeg er vokset op i et hjem med en handicappet mor og en misbrugsfar. Sideløbende med disse udfordringer, er jeg også selv svært invalid.

‘Tinas foredrag er inspirerende og lærerige, da hun på en positiv måde forstå at formidle de mange facetter, hendes liv har rummet. Samtidigt formår Tina at inspirere og motivere andre med en svær baggrund eller alvorlig sygdom og at sætte fagpersoner i stand til at hjælpe disse’.

Foredrag med fif og råd til at hjælpe udsatte

Drømmer du om den dag, hvor du får chancen for at hjælpe udsatte? Altid hører man, at man skal være der for hinanden. Men de rette tiltag er svære at finde frem.

Nu er dagen kommet. Du har muligheden for at høre, hvilke konkrete ting, du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller udsatte voksen. Måske har du selv brug for nogle fif til at – lære at blomstre mod alle odds.

Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre.

Jeg holder foredrag for mange forskellige faggrupper og foreninger. Her har jeg samlet en oversigt over nogle af mine foredrag, og du kan også se en lille video fra eet af mine tidligere foredrag. Nederst på denne side kan du se mine kommende foredrag. Jeg har prøvet at lægge forskellige videoer og anmeldelser rundt omkring på hele min hjemmeside. På den måde skulle hvert område gerne blive repræsenteret på bedste vis, så du ved, hvad du går ind til 🙂

Enkelte anmeldelser af mine foredrag

pia mourier

“Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…”

Pia Mourier, Instruktør og booker Aalborg Teater

foredrag

“Det var meget berigende og inspirerende og kan ses fra mange forskellige vinkler
afhængig af den enkelte deltagers egne oplevelser eller generelle forståelse. Det giver
så meget at tænke over, og hvor må det give et godt indblik i den verden de studerende skal indgå i på et tidspunkt. Hvor vigtigt det er med respekt og forståelse for det enkelte menneske socialrådgiveren sidder overfor, om det bliver en hjælp/støtte i den situation man sidder i, eller om det bliver en kontrolinstans som kan eller ikke kan levere den rette hjælp. Jeg vil anbefale dit oplæg næste gang, der starter et nyt hold. Det er helt sikkert.”

Tine Nørgaard
Undervisningsbooker og ansat
Socialrådgiveruddannelsen AAU

Michael

“… Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation. Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.”

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen

Margit anmeldelse

“Det var en stærk og autentisk oplevelse at høre din fortælling! Dine foredrag var sammen med resten af dagens program med til, at eleverne på Ringkøbing Skole ikke bare fik en god oplevelse – men også god læring og fokus på at stoppe vold og individets rettigheder. Du havde en meget fin fornemmelse for aldersforskellen på de to hold og dermed også måden, hvorpå man når den enkelte…”

Margit Plougmann, Skoleleder, Ringkøbing Skole

Se beskrivelse af mine kommende foredrag herunder:

torsdag, november 23rd, 2017 at 6:00pm
Tech CollegeØster Uttrup Vej 1
Aalborg, 9000
Rutevejledning
d. 23.11.17. kl.19.00.
ved booker Lene Langelund

Vejen til 'mælkebøttebarn i blomst'

Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk? Hvordan finder man troen på en højere mening, på sig selv, på at alt bliver godt...?
Det handler om tro, styrke, sociale forhold, alvorlig sygdom og ikke mindst en uvirkelig styrke. Hvordan hjælper man udsatte børn og unge omkring sig?

"Du gjorde det (afholdelse af foredrag) fantastisk, følelsesmæssigt blev jeg ligesom da jeg læste bogen, revet med og er fuld af beundring af dig, du er om nogen en rollemodel for andre, du sprudler jo og blomstre med positive energier, tak for en god aften"
Birthe Høisleth Hvolbæk, pensioneret socialpædagog

"TAK til Tina som er en fantastiskforedragsholder, og ikke mindst et stort menneske, som mange kan lære meget af. Jeg har følt mig utrolig godt underholdt og tiden fløj afsted… kan på det varmeste anbefale Tina."
Dorthe Bach Carlsen, statsaut. fodterapeut


Bogen ’Mælkebøttebarn i blomst’ kan købes til særpris kr. 225,- på dagen kontant eller pr. MobilePay ved tilmelding til Nyhedsbrev (ellers 250 kr.). Vi anbefaler at medbringe kontanter til bog og diverse merchandise. Der vil blive taget billeder, filmet og live-stream på dagen.

*******************
Tina M. - L. Campbell er foredragsholder, iværksætter og forfatter af bogen Mælkebøttebarn i blomst.
Foredraget er fortælling af en barsk og vigtig historie med skarp pointe; alle kan komme i blomst. Det er en positiv udlægning af alle de odds, der kunne have væltet hende helt omkuld - hvis hun har var stoppet med at kæmpe.
Lektøren anbefaler bogen til personer, som arbejder med udsatte familier og mener, at historien er lige så stærk som Lisbeth Zornings. Bogen beskriver alle kampene og hvordan Tina formåede at komme igennem - igen og igen.
Læs mere på www.campbell.dk, hvis du er interesseret i 'blomstrende dialog'