Hvad siger andre?

Du kender det godt, ikk´? Du er ikke helt sikker på, om det nu også er det rigtige valg. Er det der, pengene skal lægges?

Normalt spørger du en, du kender. Men måske kender du ikke nogen, der har set et af mine foredrag. Derfor har jeg samlet en masse anmeldelser til dig her. Så kan du vurdere, om jeg er det rette match til netop dine behov og ønsker.

Nederst på siden finder du links til anmeldelser, specielt målrettet forskellige brancher. Så kan du downloade dem i PDF format og sende dem med til lederen, når du foreslår at booke mig til din arbejdsplads eller i din forening.

Som noget nyt kan du nu finde anmeldelser af mine foredrag, folk har lavet på Google, ude i højre side. Jeg har også gjort det nemt for dig at lave en anmeldelse på Google, hvis du gerne vil det. Bare følg linket ude i højre side og udfyld anmeldelsen. Når du skriver min. 3 linjer, får du en kode, du kan bruge til hel eller delvis betalinger af nogle af mine publikationer.

Interview med Eva Krog Vistisen - Nørre Tranders Kirkecenter

I forbindelse med mit foredrag i Nørre Tranders Kirkecenter, lavede min assistent et interview med Eva Krog Vistisen, som stod for at booke mig. Nedenfor kan du se, hvad hun svarede på to spørgsmål i forbindelse med foredraget.

Hvordan var det at samarbejde med Tina?
Det er gået meget meget nemt. Hun er jo ualmindelig imødekommende, når man ringer, og i løbet af no time, hvis der er noget, man skal have at vide, så er hun der med en mail og med hjælp. Jeg skrev til hende; jamen hvad tænker du, vi kan synge, for der er nogen herinde, der er meget glade for at synge, når vi starter og slutter? Og der havde hun jo et væld af forslag.
Hun er, ligesom hun er imødekommende i sit foredrag, så er hun også hjælpsom og imødekommende, når man ringer til hende, eller man mailer til hende. Det har været meget meget nemt.

Et meget dejligt foredrag, meget varieret og et meget gribende foredrag, som jeg kunne mærke også fængslede de tilhørere, der var. Og det var dejligt, at hun hele tiden havde kontakten – både øjenkontakten men også de små spørgsmål til tilhørerne, hvor hun også hele tiden mærkede, at hun havde fat i dem. Hun er en dygtig foredragsholder. Al mulig ros til hende.

Hvad synes du om, at publikum efter foredraget kan få konkrete værktøjer?
Jamen, det var jo helt tydeligt, da der blev lukket op for mulighed for spørgsmål, at der var mange, som gerne ville ind, og det er jo også helt sikkert, at der er nogen, der sad og skrev ned og som nu kontakter Tina efterfølgende. Det er jo så gribende en beretning, så den rører, og den vil også få nogle til at benytte sig af muligheden for at søge videre oplysning, og hendes fortælling om, hvordan hun ude på skoler fortæller børn om sin opvækst og også giver dem mulighed for at komme med problemer, de selv har og åbne for det besvær. Det tror jeg også var noget af det, der optog folk her vældig meget.

Hjælp din kollega ved at sende mig en anmeldelse på mail

Til dig der har oplevet et af mine foredrag.

Hvad fik du ud af mit foredrag?
Har noget ændret sig for dig ved at høre mit foredrag?
Hvad fungerer bedst?
Hvem kunne få gavn af mit foredrag?

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Hvad vil du skrive en anmeldelse om?
ForedragFagligt oplægBogen Mælkebøttebarn i blomst

Ønsker du at modtage nyhedsbrev?
Du siger samtidig ja til at modtage mails fra mig med gode råd og konkrete værktøjer, men også om tilbud og nye produkter.
Du kan til hver en tid afmelde dig min mailliste igen.
Ja, meget gerneNej tak

Tak for god læsning, den kan du glæde dig over og det er der sikkert mange andre der gør.

Erik Klausen, Filminstruktør

anmeldelser
Tinas fortælling viser jo at man kan få et godt liv på trods af modgang og svigt.

Line Gertsen, undersøgende korrespondent ved DR

Lotte Svaneberg Schmidt
Lotte Svaneberg Schmidt
17:06 11 Dec 18
Som ansat hos en fysisk svækket person, vil jeg sige, at Tinas foredrag giver en meget god forståelse for de frustrationer der opstår hos den fysisk svækkede, i forbindelse med at personen er afhængig af hjælp fra et andet menneske. At høre en fysisk svækket persons tanker omkring hvordan det er at være i den situation, at kroppen ikke fungerer optimalt, giver arbejdet som den fysisk svækkedes højre hånd endnu bedre mening. Du går derfra med en følelse af, at livet er en smule mere værd at leve, end du gjorde, før du hørte Tinas øjneåbnende historie. Smukt hvordan man kan vende en så sørgelig fortid til et så positivt liv.læs mere
Tina Christensen
Tina Christensen
13:34 17 Sep 18
❤️
Sandie Møller Jensen
Sandie Møller Jensen
11:52 23 Apr 18
Jeg har haft glæden af at høre Tina Campbell´s foredrag ved flere lejligheder, og jeg kan på det varmeste anbefale foredraget. Tina formår at være meget nærværende og inddrager hendes publikum i sine foredrag. Vi publikummer er meget stille, mens Tina fortæller, for hendes historie er enormt rørende. Trods den meget rørende historie fortæller Tina den med brug af humor, så det bliver på ingen måde tungt at høre Tinas foredrag. Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum såsom, hvad man kan gøre, hvis man rammes af svær fysisk sygdom eller gerne vil kunne tage en svær samtale med et barn eksempelvis. Tinas indsigt i emnerne og hendes evne til at formidle til publikum, gør hendes foredrag og faglige oplæg til noget helt særligt og meget brugbart for publikum. Jeg har som nævnt hørt Tinas foredrag flere gange, og jeg røres hver gang af Tinas historie, og det bliver aldrig kedeligt at høre Tinas foredrag, da Tina har så mange vinkler på hendes historie, at man får noget nyt med hver gang.læs mere
Se alle anmeldelser

Lav en Google anmeldelse

Google Reviews er anmeldelser, som du kan se når du finder mig på Google og Google maps. De er offentligt tilgængelige og ligger ikke her hos mig, men hos Google.

Hvis du har lyst til at lave en anmeldelse af mine foredrag på Google, kan du gøre det lige her. Bare følg linket og udfyld anmeldelsen.

Bemærk: Det kræver at du har en gmail.

Hvad fik du ud af mit foredrag?
Har noget ændret sig for dig ved at høre mit foredrag?
Hvad fungerer bedst?
Hvem kunne få gavn af mit foredrag?

Skriv anmeldelse

Samtidig giver du mig lov til at bruge anmeldelsen på sociale medier og f.eks. i presse.
Alle der skriver mindst 3 linjer i deres anmeldelse får efterfølgende tilsendt en mail med en rabatkode. Rabatkoden kan bruges i min webshop til hel eller delvis betaling af nogle af mine publikationer.

På forhånd tak

Tina

Inde på min You Tube side finder du videoanmeldelser fra mange forskellige foredrag. Der er også videoer med uddrag af foredrag, så du kan få en idé om hvordan jeg afholder mine foredrag.

Kig med her

Anmeldelser indelt i faggrupper

Her får du helt unikt specifikt forslag til oplæg indenfor dit fagområde! Download PDF’en der passer på din fagggruppe og find anmeldelser og idéer til konkrete oplæg til netop din faggruppe!

Print Friendly, PDF & Email