Anmeldelser

På denne side kan du læse anmeldelser af mine foredrag og af min bog. Der er både generelle almene anmeldelser men også fra de faglige brancher, der finder min historie relevant indenfor den offentlige sektor, sundhedsprofessionelle og de pædagogiske fag.

anmeldelser

Tinas fortælling viser jo at man kan få et godt liv på trods af modgang og svigt.

Line Gertsen, Undersøgende korrespondent ved DR

Pakkeløsning er en selvfølge som gratis service

Som du kan læse af specifikt bookernes anmeldelser, så tilbyder jeg pakkeløsninger if. mine foredrag. Når du booker mig, sørger jeg for resten lige fra det øjeblik, du har godkendt mit tilbud. Nyd at få præcis beskrivelse, pressemeddelelse, plakater, og hvad I ellers måtte ønske af diverse materiale. Jeg har ry for at være professionel og hurtig, så du straks føler, der er styr på tingene.

GUL pakkeløsning A4

Læs her anmeldelser fra nogen af de faglige oplæg og foredrag, jeg har holdt, læs også fagpersonernes anmeldelser af min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’. Nogle filer indeholder også idéer til konkrete oplæg indenfor faget.

Anmeldelserne downloades som PDF

Din anmeldelse betyder meget for mig - og hjælper din kollega

Hvis du har læst min bog 'Mælkebøttebarn i blomst', hørt et af mine faglige oplæg eller mit foredrag, så vil jeg blive meget glad for din anmeldelse.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Hvad vil du skrive en anmeldelse om?
ForedragFagligt oplægBogen Mælkebøttebarn i blomst

Ønsker du at modtage nyhedsbrev?
Ja, meget gerneNej tak

Tak for god læsning, den kan du glæde dig over og det er der sikkert mange andre der gør.

Erik Clausen, filminstruktør

Karen Jensen
Karen Jensen5 star — ★★★★★6 months ago
See More Reviews
Lene Møller Glistrup
Lene Møller Glistrup5 star — ★★★★★6 months ago

Du rørte dybt i mit hjerte � Du er meget nærværende og ærlig når du fortæller. Jeg tror på, at mange ville have gav og glæde af at høre dig fortælle, om dit liv og din positive vinkel.

See More Reviews
Janni Altmann
Janni Altmann5 star — ★★★★★9 months ago

Mælkebøttebarn i blomst er en meget barsk men samtidig livsbekræftende historie. Foredragsholder er virkelig god til at fortælle sin historie, så det rammer en lige i hjertet. Hidtil det bedste fordrag jeg har været til. Det gør jeg gerne igen.

See More Reviews
Anine Kaas
Anine Kaas4 star — ★★★★10 months ago

Et hudløst ærligt indblik i et fantastisk menneskes rejse gennem et liv, der har bud på mange udfordringer lige fra barnsben. Kan kun anbefale at I booker Tina.

See More Reviews
Sognemedhjælper Vodskov Kirke
Sognemedhjælper Vodskov Kirke5 star — ★★★★★1 year ago

En barsk fortælling fortalt af en engageret foredragsholder.
Selvom jeg ikke kan sætte mig ind, hvad Tina har oplevet på krop og sjæl, så formåede hun at give mig noget med, som jeg kan bruge i mit liv og som gjorde hendes oplevelser...

See More Reviews

Jeg bliver booket til at holde foredrag mange spændende steder. Her kan du læse, hvad publikum skriver om mit foredrag.

Anmeldelserne downloades som PDF

Ønsker du min bog gratis?

Kontakt mig, måske tilhører du en faggruppe, jeg gerne vil have en anmeldelse fra.

Jeg har fået en del faglige anmeldelser, som ligger her på siden. Er din profession ikke imellem, vil jeg gerne sende dig min bog mod en faglig anmeldelse – selvfølgelig med aftale om, at det er ok at sige, hvis min bog ikke er god eller faglig relevant.

Bogen får du gratis og portofrit mod en faglig anmeldelse inden fire uger fra modtagelse. Stadig med den aftale, at hvis du ikke synes, den er faglig relevant, er det ok. Så skilles vi som fine venner alligevel. Men måske kunne min bog være interessant for dig fagligt – og personligt?!

Du kan vælge at få bogen mailet som pdf, i så fald skal jeg bede om din mailadresse.

Hvis du vil have den som papirbog, skal jeg bede om din mailadresse og mobiltelefonnr. også, da postfirmaet skal bruge det til at advisere dig.

Det kan også være, at du har mulighed for at reklamere for mig ved at få en gratis bog? Du kan måske bruge den i noget undervisning?