Anmeldelser

På denne side kan du læse anmeldelser af mine foredrag og af min bog. Der er både generelle almene anmeldelser men også fra de faglige brancher, der finder min historie relevant indenfor den offentlige sektor, sundhedsprofessionelle og de pædagogiske fag.

anmeldelser

Tinas fortælling viser jo at man kan få et godt liv på trods af modgang og svigt.

Line Gertsen, Undersøgende korrespondent ved DR

Tak for god læsning, den kan du glæde dig over og det er der sikkert mange andre der gør.

Erik Clausen, filminstruktør

Et super godt foredrag om en barndom og ungdom med omsorgssvigt m.m. en fortælling om hvordan det trods alt lykkedes at få et godt voksen liv. Gav stof til eftertanke.

Lene Jacobsen, Krisecenter for kvinder

Pakkeløsning er en selvfølge som gratis service

Som du kan læse af specifikt bookernes anmeldelser, så tilbyder jeg pakkeløsninger ifm. mine foredrag. Når du booker mig, sørger jeg for resten lige fra det øjeblik, du har godkendt mit tilbud. Nyd at få præcis beskrivelse, pressemeddelelse, plakater, og hvad I ellers måtte ønske af diverse materiale. Jeg har ry for at være professionel og hurtig, så du straks føler, der er styr på tingene.

Gitte Cannon
2 months ago

Min datter, min nabo og jeg var til Tinas foredrag i november 2017. Tina fortæller sin rystende historie med stort nærvær, imponerende mod, uden bitterhed og humor. Hun ser tabuer og oplevelser ingen bør udsættes for lige i øjnene. Når man lytter til Tina, mens...

Rikke Mide
3 months ago

Ude på den anden side og dog midt i det hele fortæller Tina om de mange svigt, hun har oplevet gennem livet. Tina har meget på hjerte og får fortalt sin historie på en måde, der får publikum til at blive rørte og til at...

Dorte van den Hoorn
3 months ago

Hvor er det forfærdeligt, at et barn skal opleve det, som Tina har oplevet, og hvor er det samtidig inspirerende og livsbekræftende, at nogen formår at komme igennem det og bruge det positivt, som Tina gør.
Tina fortæller sin historie hudløst ærligt og...

Pia Pedersen
3 months ago

Helt fantastisk aften �

Ida Filskov
3 months ago

I Randers var vi alle totalt opslugt hele foredraget igennem. Det var både svært at høre, men samtidig utroligt dejlig. Man KAN altså komme igennem alt det svære og komme ud på den anden side som et varmt og givende menneske.

Jeg bliver booket til at holde foredrag mange spændende steder. Her kan du læse, hvad publikum skriver om mit foredrag.

Anmeldelserne downloades som PDF

Læs her anmeldelser fra nogle af de faglige oplæg og foredrag, jeg har holdt, læs også fagpersonernes anmeldelser af min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’. Nogle filer indeholder også idéer til konkrete oplæg indenfor faget.

Anmeldelserne downloades som PDF

Unik foredrag med mange vinkler

Jeg oplevede for første gang Tina Campbells foredrag d. 30 oktober, hvor hun var ude på en skole og fortælle hendes livshistorie for lærer og pædagoger. Det var et fantastisk foredrag, hvor man virkelig får et indblik i Tina Campbells liv med store nedture men også med store opture! Foredraget var vinklet godt til publikummet, hvor hun går i dybten med hendes barndom og hendes kontakt med det offentlige – lærer, pædagoger, socialrådgiver osv. Derudover kommer hun også med fifs til at hjælpe publikummet med håndtere de sociale udsatte børn og unge i deres hverdag. Tina Campbell fortalte også, at hun holder foredrag for sundhedsprofessionelle, firmaer, biblioteker, sognegårde osv. Hvilket jeg synes lyder spændende, da Tinas historie har utrolige mange vinkler at tage fat på. Som breder sig helt fra at vokse op i et alkoholisk hjem til at leve med kroniske sygdomme. Jeg har selv en stor passion for heste og har redet i mange år. Hvilket der har været fantastisk, men desværre også budt på både fysiske og physisk nedture. I den sammenhæng tænker jeg, at jeg kunne lære, en hel del af Tina Campbell som har en hård viljestyrke og en utrolig evne til at holde fokus på det positive. Det fokus ville, jeg kunne bruge i min hverdag med op- og nedture. Som man siger lære at komme op på hesten igen, hehe.

Emma Elbo August

Din anmeldelse betyder meget for mig - og hjælper din kollega

Hvis du har læst min bog 'Mælkebøttebarn i blomst', hørt et af mine faglige oplæg eller mit foredrag, så vil jeg blive meget glad for din anmeldelse.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Hvad vil du skrive en anmeldelse om?
ForedragFagligt oplægBogen Mælkebøttebarn i blomst

Ønsker du at modtage nyhedsbrev?
Ja, meget gerneNej tak

Ønsker du min bog gratis?

Kontakt mig, måske tilhører du en faggruppe, jeg gerne vil have en anmeldelse fra.

Jeg har fået en del faglige anmeldelser, som ligger her på siden. Er din profession ikke imellem, vil jeg gerne sende dig min bog mod en faglig anmeldelse – selvfølgelig med aftale om, at det er ok at sige, hvis min bog ikke er god eller faglig relevant.

Bogen får du gratis og portofrit mod en faglig anmeldelse inden fire uger fra modtagelse. Stadig med den aftale, at hvis du ikke synes, den er faglig relevant, er det ok. Så skilles vi som fine venner alligevel. Men måske kunne min bog være interessant for dig fagligt – og personligt?!

Du kan vælge at få bogen mailet som pdf, i så fald skal jeg bede om din mailadresse.

Hvis du vil have den som papirbog, skal jeg bede om din mailadresse og mobiltelefonnr. også, da postfirmaet skal bruge det til at advisere dig.

Det kan også være, at du har mulighed for at reklamere for mig ved at få en gratis bog? Du kan måske bruge den i noget undervisning?