Kurserne Rejs Dig –

– giver jer sundhed og trivsel på arbejdspladsen via en række online-kursusforløb

 

Skab en attraktiv arbejdsplads med høj arbejdsglæde og færre sygedage

Det kan være utroligt svært at skabe et velfungerende arbejdsmiljø, der både tager hensyn til medarbejderens sundhed og trivsel og virksomhedens økonomiske bundlinje.

Som chef bliver du i dag nødt til at tænke over din arbejdsplads, idet stress og stressrelaterede sygdomme lægger højt i statistikkerne over sygemeldinger. Hvordan kan man undgå, at medarbejderne får stress? Forebyggende tiltag er den bedste og mest holdbare løsning – men det kan være svært at finde forebyggende tiltag, som favner mange forskellige emner, som hverdagen kan præges af personligt og arbejdsmæssigt.

Campbell.dk Skolen giver din virksomhed adgang til kursusmateriale til medarbejdere, så de står stærkest muligt i deres privat- og arbejdsliv. På den måde hjælper du til, at dine medarbejdere trives, har færre sygedage og er mere effektive på arbejdspladsen.

 

Campbell.dk Skolen passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit HR-job. Det er ret utroligt, at du præsenterer redskaber til så mange forskellige situationer.

– Verica Jelaca – tidligere HR medarbejder hos Forsvarets Personalestyrelse og Jobkonsulent på Jobcentre i Frederikshavn og Jammerbugt kommuner.

 

I mit forløb får I kurser indenfor en række forskellige områder relevante for jeres medarbejderes trivsel.

I får desuden også betydelige rabatter på mine foredrag og workshops om arbejdsglæde og trivsel, når I er medlem af klubben.

Følg med i nyhedsbrevet og vær een af de allerførste der kan komme med i denne lukkede klub!

 

Foredrag kan du læse mere om her.

 

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland

 

Klik på YouTube logoet og se denne video med undertekster.

 

Kontakt mig i dag og styrk medarbejdertrivsel endnu bedre allerede fra næste uge.

 

Statistisk set skal en virksomhed med 50 ansatte regne med at bruge 500.000 kr. om året pga. sygefravær. Så hvor meget ville det være værd for jeres virksomhed at undgå nogle af de sygemeldinger?

 

 

Mere loyalitet, medarbejdertrivsel, arbejdsglæde, fastholdelse af medarbejdere og stolthed i virksomheden er noget af det, der kendetegner attraktive arbejdspladser.

Rejs Dig-Kurserne giver dig de værktøjer, du har brug for, for at skabe netop de forhold. Du kan tilbyde dine medarbejdere adgang til kurser, der hjælper dem til at forebygge stress, depression og andre problematikker, der ofte ender i langtidssygemeldinger. Når dine medarbejdere ved, at de altid kan få den hjælp, de har brug for, vil de trives bedre, have større arbejdsglæde, blive i deres job eller skifte til et andet job internt i stedet for at søge væk. Du viser tydeligt, at virksomhedens politikker for trivsel ikke bare er fine ord i et dokument, men er underbygget af praktiske hjælpemidler, der står til rådighed for medarbejderne. Det skaber loyale medarbejdere, der har stolthed i virksomheden.

 

Med Tinas læringsforløb kan du som virksomhedsejer eller HR-leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på at hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser fra privatlivet. Helt konkret giver Campbell.dk Skolen en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen. Din virksomhed vil få bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte at der bliver taget hånd om dem – især hvis de står overfor en krise eller anden svær trivselsudfordring.

Rasmus Hoffensetz – Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

 

Kontakt mig i dag og bliv en endnu mere attraktiv arbejdsplads allerede fra næste uge.

En attraktiv arbejdsplads kendetegnes ofte også ved følelsen af samhørighed, stor forståelse blandt medarbejderne og let integration af nye medarbejdere i teams og afdelinger.

Med kurserne i Campbell.dk Skolen ruster du dine medarbejdere til god kommunikation, selv i svære situationer. Du underbygger deres personlige og faglige udvikling med kurser, der griber ind, før problemerne opstår.

Mødestabilitet, en bedre økonomisk bundlinje, opfyldelse af FN’s 3. og 8. verdensmål inklusiv muligheden for at ansætte fleksjobbere.

Sygemeldinger og fravær koster mange penge. Med et medlemsskab i Campbell.dk Skolen har du værktøjerne til at forebygge langtidssygemeldinger, nedsætte mængden af fravær og gøre det, du kan, for at sikre dine medarbejderes trivsel – også når de oplever kriser eller livsændrende situationer i privatlivet. Med kurserne kan du fx hjælpe dem hurtigt og smertefrit igennem stress, alvorlig sygdom i familien, eller hvis de bliver forældre til et handicappet barn – for at komme med et par eksempler. I alt er der ti forskellige fokus, så der er helt sikkert noget, der passer på det, dine medarbejdere går igennem lige nu.

 

Hvordan fungerer Campbell.dk Skolen og kurserne?

Du køber abonnement på Campbell.dk Skolen til hele din virksomhed. Dine medarbejdere får deres eget login. De kan derefter gennemgå det online kursus, der matcher deres situation. Fx det stressforebyggende kursus. Dvs. du køber en kursuspakke, som du kan tilbyde dine medarbejdere, når de kommer til dig med nogle problematikker, der påvirker deres arbejdsglæde eller stabilitet. Du kan også vælge at agere sundhedsforebyggende og tilbyde alle medarbejdere kurserne, så de fremmer deres sundhed både for deres og jeres skyld.

Hvert kursus starter med en e-bog, hvor eksperter på præcis den situation, de står i, kommer med informationer, øvelser og vejledning. Kurserne består af flere moduler, hvor de kyndigt guides igennem forskellige øvelser, de ville have fået hos mig som coach eller anden behandler.  Der ligger til hver øvelse en grundig skriftlig vejledning, samt arbejdsark de kan printe ud og udfylde, som en del af øvelsen. Til nogle af modulerne vil der være video, lydfiler eller lign. Derudover vil der også være personlige beretninger om lige præcis det, din medarbejder går igennem.

Til dig som leder, er der en grundig vejledning til, hvordan du indgår i en konstruktiv dialog med den enkelte medarbejder og følger op på deres fremskridt med samtaler. Der er også øvelser, du kan bruge til at styrke kommunikationen og trivslen i gruppen, så der ikke opstår disharmoni mellem individet og gruppen.

 

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og dit liv.  Jeg synes, at det er et super flot stykke arbejde, som du har lavet og du kommer rigtig godt omkring rigtig mange relevante områder.  Du har super gode råd og værktøjer til at hjælpe. Så super godt gået!!

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

 

Kontakt mig i dag og opnå endnu større arbejdsglæde allerede fra næste uge.

 

 

 

Kære leder/mellemleder eller medarbejder med personaleansvar, her får du gennemtestede redskaber, du kan tilbyde jeres medarbejdere.

Campbell.dk Skolen er lavet til virksomheder, der gerne vil have en samlet løsning. En løsning der sikrer adgang til øjeblikkelig hjælp, når du kan mærke, at dine medarbejdere har brug for lidt ekstra – for at forebygge, at dine medarbejdere kommer helt derud, hvor de skal sygemeldes.

Campbell.dk Skolen giver adgang til komplette online kurser, med vejledte øvelser, som du ville have fået hos en coach eller anden behandler. Kurserne underbygges alle af en publikation om den pågældende livskrise sammensat af eksperter på området.

Campbell.dk Skolen vil STRAKS OMFATTE ALLE følgende kurser:

 • Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse – til medarbejderen, der er fysisk svækket og fx skal lære at bede om hjælp, holde fast i hvad der vigtigst og i sin (arbejds-)identitet, som nu på sin vis er ændret.
 • Sådan undgår du stress– til medarbejderen der er presset og bange for at blive (klinisk) stresset og mangler værktøjer til balance i hverdagen og arbejdslivet igen. Kan også bruges forebyggende inden en sygemelding.
 • Du er piloten – tag styringen i dit eget liv – til medarbejderen der trænger til et kærligt løft og redskaber til et lysere (arbejds-)liv. Dette kursus er godt supplement til de andre kurser, da livet let kan føles tungere, når man fx er fysisk svækket eller arbejdspresset.
 • Skab trivsel på arbejdspladsen – Til ledere – hvordan kan du, som leder, styrke trivslen i gruppen såvel som for den enkelte medarbejder. Med afsæt i IGLO modellen får du værktøjer, der kan hjælpe dig med at løfte din del af ansvaret for trivsel på arbejdspladsen.

Der kan løbende komme flere kurser til som en del af Campbell.dk Skolen. Det kunne være:

 • Sidste stop på livsrejsen – til medarbejderen der har en terminal syg pårørende – og idéer til, hvordan I som kollegaer kan hjælpe.
 • Hverdag med et barn med handicap – til medarbejderen, der er nybagt forælder til et barn med handicap og skal have balance i det og styrkes i sin rolle som forældre og ikke som behandler.
 • Forældre før tid – til medarbejderen der har fået et for tidlig født barn og skal lære at forholde sig til det og de senfølger, det kan bringe med sig.
 • Særligt sensitiv – Sårbar og Stærk – til medarbejderen der er særligt sensitiv og har brug for redskaber til et godt arbejdsliv til trods for fx lydfølsomhed.
 • Når din partner har en psykisk sygdom – til medarbejderen der har pårørende med psykisk diagnose og har brug for redskaber til et godt arbejdsliv i balance med den massive støtte medarbejderen skal vise sin pårørende.

Jeg udbyder først og fremmest den type kurser, der er mest relevant for mine medlemmer.

Du er velkommen til at rette forespørgsel på specifikke emner, hvis der er noget, du oplever, mangler. Kontakt mig

 

Platformen er sat op på en god brugervenlig måde, med mulighed for at dine ansatte kan vælge det tema der er mest relevant for dem og deres situation. Derefter bliver der taget godt hånd om dem gennem en tydelig step-by-step guide. Formatet passer rigtig godt til en tablet eller pc, og dine ansatte kan arbejde med deres private- og/eller arbejdstrivsel eller forebygge stress i et tempo der passer til dem – endda også hjemmefra i trygge rammer, hvis det vurderes en fordel.

Rasmus Hoffensetz – Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

 

 

 

 

 

 

Virksomheden kan ikke se, hvilke af kurserne medarbejderen gennemfører, hvornår og om de færdiggøres. Medarbejderne kan til gengæld altid følge med i hvilke moduler og lektioner der er gennemførte og kan dermed følge eget fremskridt.

Det er muligt at få tre forskellige medlemsskaber i klubben, der hver har forskelligt indhold, så du kan vælge den løsning, der matcher din virksomheds behov.

Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan det opsiges når som helst.

Altså: Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber indenfor de mest almindelige kriser, der kan gøre jeres medarbejdere mere stabile – jeg tilbyder forenende foredrag og indlevende workshop – men I skal kun forholde jer til een person!

Spørgsmål og svar

Hvordan opretter jeg flere brugere?

 • Når din virksomhed har købt adgang til Campbell.dk Skolen skal der sendes en mail med navn og e-mail på den person der ønskes oprettet en bruger til. Derfra kører det automatisk via den mail, der er angivet.

Hvordan bruger man kurserne?

 • Når medarbejderen får sin adgangsmail fra Teachable.com, kan denne adgang bruges fra en hvilken som helst computer med internetadgang. Hver enkelt tilmeldte medarbejder vil også få en mail fra mig med en manual med svar på de mest gængse spørgsmål, hvis den trinvise opsætning skulle drille.

Hvad får man mere præcist?

 • Man får adgang til alle kurser på een gang og kan dermed frit vælge fra dag 1 imellem dem alle. Man kan se dem så ofte man vil i medlemsperioden.
 • Kurserne har en blanding af øvelser, tekst og video, der alt sammen ligger online. Dog kan medarbejderen printe arbejdsark ud. Jeg bruger min viden som coach, personlige erfaringer og forskningsresultater til at give dine medarbejdere den nemmeste vej i små trin, som de selv styrer.

Kan man kun få adgang i et medlemskab?

 • Virksomheder køber adgang i et fast abonnement. Dette kan betales månedsvis eller een gang årligt – hvor der så også vil være rabat.

Hvor lang tid tager det gennemsnitligt at gennemgå et af kurserne i Campbell.dk Skolen?

 • De forskellige kurser løber over længere eller kortere tid. Mange af de problemstillinger, du får værktøjer til er længere processer, der løber over uger eller måneder. Jeg lægger vægt på at give anerkendte redskaber i passende mængder, så man skridt for skridt kan implementere dem i sit eget liv. Hvert kursus kan gøres på ca. 20 timer, hvis man blot løb det direkte igennem.

Hvad får medarbejderen helt konkret ud af kurset?

 • Kurserne er opbygget med nogle øvelser, der skal gennemarbejdes hen over forløbet af det pågældende kursus. Til hver øvelser følger arbejdsark, som medarbejderen kan printe ud og udfylde. Medarbejderen vejledes på den måde igennem den proces, der er forbundet med fx at blive fysisk svækket eller få et barn med handicap.

Hvilket system ligger Campbell.dk Skolen på?

 • Kurserne i min klub bliver hostet af Teachable. com som er et godt stabilt, brugervenligt system der bruges af omkring 3 millioner mennesker verdenen over.

 

Læs evt. mere om mine års erfaring som arbejdsleder, coach og fleksjobber på min LinkedIn.

Direkte fordele for jer: bedre trivsel – større effektivitet – bedre bundlinje – større tilfredshed med din arbejdsindsats som HR-medarbejder – men med minimum af arbejdsbyrde for dig!

 

I roligt tempo, får hver enkelte nære redskaber under mine onlinekurser – samt naturligvis samlende værktøjer med hjem.

Disse sikrer, at hver enkelte bliver ført naturligt videre!

 

 

Kontakt mig i dag og rust dine medarbejdere endnu bedre allerede fra næste uge.