Loyalitetsklubben Rejs Dig –

– giver jer sundhed og trivsel på arbejdspladsen via en række online-kursusforløb

Skab en attraktiv arbejdsplads med høj arbejdsglæde og bedre vækst

Det kan være utroligt svært at skabe et velfungerende arbejdsmiljø, der både tager hensyn til FNs verdensmål og den økonomiske bundlinje. Især forebyggende tiltag, som favner mange forskellige emner, som hverdagen kan præges af personligt og arbejdsmæssigt er meget svært at finde.

Loyalitetsklubben Rejs Dig giver din virksomhed adgang til kursusmateriale til medarbejdere, som oplever livskriser i deres privatliv. Kriser der gør, at de bliver mindre effektive eller mødestabile.

Klæd dine medarbejdere godt på og du bliver belønnet med nedsat sygefravær og loyale, mødestabile medarbejdere, der trives.

 

I min Loyalitetsklub får I kurser indenfor en række forskellige områder relevante for jeres medarbejderes trivsel.

Hvert kursus har en værdi af 12.985 .- kr. pr. medarbejder!

Derudover kommer det, I sparer på sygemeldinger, dårlig arbejdsmiljø og HR ressourcer etc.

Bedre loyalitet, medarbejdertrivsel, arbejdsglæde, fastholdelse af medarbejdere og stolthed i virksomheden er noget af det, der kendetegner attraktive arbejdspladser.

Loyalitetsklubben giver dig de værktøjer, du har brug for for at skabe netop de forhold. Du kan tilbyde dine medarbejdere adgang til kurser, der hjælper dem til at forebygge stress, depression og andre problematikker der ofte ender i langtidssygemeldinger. Når dine medarbejdere ved, at de altid kan få den hjælp, de har brug for, vil de trives bedre, have større arbejdsglæde, blive i deres job eller skifte til et andet job internt i stedet for at søge væk. Du viser tydeligt, at virksomhedens politikker for trivsel, ikke bare er fine ord i et dokument, men er underbygget af praktiske hjælpemidler, der står til rådighed for medarbejderne. Det skaber loyale medarbejdere, der har stolthed i virksomheden.

En attraktiv arbejdsplads kendetegnes ofte også ved følelsen af samhørighed, stor forståelse blandt medarbejderne og let integration af nye medarbejdere i teams og afdelinger.

Med kurserne i Loyalitetsklubben ruster du dine medarbejdere til god kommunikation, selv i svære situationer. Du underbygger deres personlige og faglige udvikling med kurser, der griber ind, før problemerne bliver for store.

Mødestabilitet, en bedre økonomisk bundlinje, opfyldelse af FNs verdensmål nr 3 og 8 inkl. muligheden for at ansætte fleksjobbere.

Sygemeldinger og fravær koster mange penge. Med et medlemsskab i Loyalitetsklubben har du værktøjerne til at forebygge langtidssygemeldinger og nedsætte mængden af fravær, selv når dine medarbejdere oplever livsændende kriser udenfor deres arbejdsliv. Med kurserne kan du hjælpe dem hurtigt og smertefrit igennem alvorlig sygdom i familien, eller hvis de bliver forældre til et handicappet barn.

 

Hvordan fungerer Loyalitetsklubben og kurserne?

Du køber abonnement på Loyalitetsklubben til hele din virksomhed. Dine medarbejdere får deres eget login (på nær i basismedlemsskabet). De kan derefter gennemgå det online kursus, der matcher deres situation. Fx det stressforebyggende kursus. Dvs. du køber en kursuspakke, som du kan tilbyde dine medarbejdere, når de kommer til dig med nogle problematikker, der påvirker deres arbejdsglæde eller stabilitet.

Hvert kursus starter med en e-bog, hvor eksperter på præcis den situation, de står i, kommer med informationer, øvelser og vejledning. Kurserne består af flere moduler, hvor de kyndigt guides igennem forskellige øvelser, de ville have fået hos mig som coach eller anden behandler.  Der ligger til hver øvelse en grundig skriftlig vejledning, samt arbejdsark de kan printe ud og udfylde, som en del af øvelsen. Til nogle af modulerne vil der være video, lydfiler eller lign.

 

Allerede nu ligger der to kurser til en værdi af 2 x 12.985 .- kr.

Jeg kører betatest på mit system.

Følg med i nyhedsbrevet og vær een af de allerførste der kan komme med i denne lukkede klub!

 

 

Kære leder/mellemleder eller medarbejder med personaleansvar, her får du gennemtestede redskaber, du kan tilbyde jeres medarbejdere.

Loyalitetsklubben Rejs Dig er lavet til virksomheder, der gerne vil have en nem løsning. En løsning der sikrer adgang til øjeblikkelig hjælp, når uheldet er ude.

Loyalitetsklubben giver adgang til komplette online kurser, med vejledte øvelser, som du ville have fået hos en coach eller anden behandler. Kurserne underbygges alle af en publikation om den pågældende livskrise sammensat af eksperter på området.

Loyalitetsklubben Rejs Dig vil omfatte følgende kurser:

 • Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse – til medarbejderen, der er fysisk svækket og fx skal lære at bede om hjælp, holde fast i hvad der vigtigst og i sin (arbejds-)identitet, som nu på sin vis er ændret.
 • Sådan undgår du stress – til medarbejderen der er presset og bange for at blive (klinisk) stresset og mangler værktøjer til balance i hverdagen og arbejdslivet igen. Kan også bruges forebyggende inden en sygemelding er nødvendig.

Disse kurser vil løbende blive en del af Loyalitetsklubben Rejs Dig

 • Sidste stop på livsrejsen – til medarbejderen der har en terminal syg pårørende – og idéer til, hvordan I som kollegaer kan hjælpe.
 • Hverdag med et barn med handicap – til medarbejderen, der er nybagt forælder til et barn med handicap og skal have balance i det og styrkes i sin rolle som forældre og ikke som behandler.
 • Forældre før tid – til medarbejderen der har fået et for tidlig født barn og skal lære at forholde sig til det og de senfølger, det kan bringe med sig.
 • Særligt sensitiv – Sårbar og Stærk – til medarbejderen der er særligt sensitiv og har brug for redskaber til et godt arbejdsliv til trods for fx lydfølsomhed.
 • Når din partner har en psykisk sygdom – til medarbejderen der har pårørende med psykisk diagnose og har brug for redskaber til et godt arbejdsliv i balance med den massive støtte medarbejderen skal vise sin pårørende.

Du er velkommen til at rette forespørgsel på specifikke emner, hvis der er noget du oplever mangler.

Med Plus- og Premiummedlemskabet køber virksomheden adgang for flere brugere. Virksomheden kan ikke se, hvilke af kurserne medarbejderen gennemfører, hvornår og om de færdiggøres. Medarbejderne kan til gengæld altid følge med i hvilke moduler og lektioner der er gennemførte og kan dermed følge eget fremskridt.

Det er også muligt at købe Basismedlemsskab med kun een bruger, som medarbejderne så skal dele. På samme måde som før kan virksomheden ikke følge med i hvilken medarbejder, der gennemfører hvilket kursus og hvornår. Men den enkelte medarbejder har ikke mulighed for at følge eget fremskridt.

Klubben får tre medlemsskaber, med forskelligt indhold, så du kan vælge den løsning, der matcher din virksomheds behov.

Uanset hvilket abonnement kan det opsiges når som helst.

 

 

Foredrag kan du læse mere om her

Altså: omsorgsfulde  redskaber indenfor ti almindelige kriser, der kan gøre jeres medarbejdere mindre stabile – forenende foredrag – indlevende workshop men I skal kun forholde jer til een person!

Spørgsmål og svar

Hvordan opretter jeg flere brugere?

 • Når din virksomhed har købt adgang til Loyalitetsklubben Rejs Dig skal der sendes en mail med navn og e-mail på den person der ønskes oprettet en bruger til. Derfra kører det automatisk via den mail, der er angivet.

Hvor lang tid tager det gennemsnitligt at gennemgå et af kurserne i Loyalitetsklubben?

 • De forskellige kurser løber over længere eller kortere tid. Mange af de livskriser, du får værktøjer til er længere processer, der løber over uger eller måneder. Jeg lægger vægt på at give anerkendte redskaber i passende mængder, så man skridt for skridt kan implementere dem i sit eget liv. Hvert kursus kan gøres på ca. 20 timer, hvis man blot løb det direkte igennem.

Hvad får medarbejderen helt konkret ud af kurset?

 • Kurserne er opbygget med nogle øvelser, der skal gennemarbejdes hen over forløbet af det pågældende kursus. Til hver øvelser følger arbejdsark, som medarbejderen kan printe ud og udfylde. Medarbejderen vejledes på den måde igennem den process, der er forbundet med fx at blive fysisk svækket eller få et barn med handicap.

Hvilket system ligger Loyalitetsklubben på?

 • Kurserne i min klub bliver hostet af Teachable. com

 

 

Læs evt. mere om mine års erfaring som arbejdsleder, coach og fleksjobber på min LinkedIn.

Direkte fordele for jer: bedre trivsel – større effektivitet – bedre bundlinje – større tilfredshed med din arbejdsindsats som HR-medarbejder – men med minimum af arbejdsbyrde for dig!

 

I roligt tempo, får hver enkelte nære redskaber under min onlinecoaching – samt naturligvis samlende værktøjer med hjem.

Disse sikrer, at hver enkelte bliver ført naturligt videre!

 

Mine emner er bl.a.:
Stressramt men i balance • Forældre før tid • Sidste stop på livsrejsen som terminalpatient • Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse • Hverdag med et barn med handicap • Når din partner har en psykisk sygdom • Særlig sensitiv – sårbar og stærk