fbpx

Trivsel på arbejdspladsen

Trivsel på arbejdspladsen er en vigtig del af at leve et godt liv

Du bruger ca.1/4 del af din tid på dit arbejde og hvis du ikke trives dér, påvirker det resten af dit liv meget. Campbell.dk Skolen er lavet til dig, som gerne selv vil tage ansvar for din trivsel både på arbejdspladsen og privat. 

Manglende trivsel på arbejdspladsen er en af årsagerne til at så mange mennesker oplever en stressreaktion. Det ligger mig meget på sinde at vende den udvikling vi har set i de senere år, hvor stress er blevet en folkesygdom. Jeg er overbevist om at hvis vi sammen kan skabe bedre trivsel på arbejdspladserne, så vil vi knække den kurve også. Forebyggende indsatser er den bedste måde at sikre endnu bedre trivsel på arbejdspladserne. Campbell.dk Skolen indeholder redskaber til at forbedre den trivsel I allerede har og sikre at den forbliver god. 

Trivsel på arbejdspladsen er et fælles projekt

Trivsel på arbejdspladsen er et fælles projekt, som alle dele af virksomheden skal deltage i. Som individ skal du styrke styrke dit eget fundament, i gruppen skal I arbejde med bedre indbyrdes kommunikation, som leder skal du skabe de optimale rammer og I organisationen skal trivsel sættes på dagsordenen. Hvis ikke alle leddene arbejder mod samme mål, så vil det være svært at styrke og forbedre trivsel på arbejdspladsen.

I Campbell.dk Skolen får du en række kurser, hvor jeg giver dig redskaberne til at flytte fokus, blive bevidst og tage styringen i dit arbejdsliv. Der er selvfølgelig ting du ikke kan påvirke, så det lærer jeg dig også at håndtere. Det er vigtigt at du styrker dit eget fundament, for at du kan opnå en endnu bedre trivsel på arbejdspladsen. Med anderkendte og gennemtestede coachredskaber guider jeg dig til at forebygge stress, stå stærkere i dine behov og ønsker og at tilpasse dig forandringer uden, at det tager for meget af din energi. 

Med forskellige kurser målrettet forskellige situationer, som kan styrke individets trivsel, men også gruppens og afdelingens fælles trivsel,  favner Campbell.dk Skolen tre af de fire led, der skal arbejde sammen.

Campbell.dk skolen tilbyder konkrete værktøjer til trivsel på arbejdspladsen

Hvad indeholder kursuspakken i Campbell.dk skolen og hvad koster den?

Campbell.dk skolen

Virksomheden kan ikke se, hvilke af kurserne du har gennemført eller hvor langt du er. Kursus platformen er privat og du behøver ikke dele dine svar på arbejdsarkene med nogen. Du kan  altid følge med i hvilke moduler og lektioner, du har gennemførte og kan dermed følge eget fremskridt. Med de printbare arbejdsark, kan du arbejde med opgaverne selvom du ikke har adgang til en computer. 

Men der er selvfølgelig god grund til at have en dialog med dine kollegaer og din nærmeste leder i processen. Ikke kun fordi trivsel skal skabes i samarbejde. Men også fordi, det kan være rigtigt rart, at have nogle at diskutere dine fremskridt med. Måske er der lektioner, der volder dig besvær og så er det rart at dele det med kollegaer, som selv gennemgår de samme lektioner. 

Har du nogle spørgsmål?

.Find svar på ofte stillede spørgsmål og find mere information her

Campbell.dk Skolen passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit HR-job. Det er ret utroligt, at du præsenterer redskaber til så mange forskellige situationer.

– Verica Jelaca, tidligere HR medarbejder hos Forsvarets Personalestyrelse og Jobkonsulent på Jobcentre i Frederikshavn og Jammerbugt kommuner.

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende – og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke

– Dorte Sif Boddum Kronborg, Direktør, Huset Venture Nordjylland

Med Tinas læringsforløb kan du som virksomhedsejer eller HR-leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på at hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser fra privatlivet. Helt konkret giver Campbell.dk Skolen en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen. Din virksomhed vil få bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte at der bliver taget hånd om dem – især hvis de står overfor en krise eller anden svær trivselsudfordring.

– Rasmus Hoffensetz, Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og dit liv.  Jeg synes, at det er et super flot stykke arbejde, som du har lavet og du kommer rigtig godt omkring rigtig mange relevante områder.  Du har super gode råd og værktøjer til at hjælpe. Så super godt gået!!

– Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult 

Din underviser

Tina underviser

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Derfor blev det også naturligt for mig at omsætte den tanke. Med min coachbaggrund præsenterer jeg redskaber, der nemt kan omsættes til handling for alle, der gerne vil fx styrke arbejdsglæden, bekæmpe stress og/eller have hjælp til personlige kriser, der kan være så uoverskuelige, at man vælter og har svært ved at skabe balance hjemme som på job.

Samtidig med den personlige proces, jeg selv har været igennem – også som fleksjobber, er jeg også arbejdsleder. Jeg har siden 1999 haft ansatte og ved derfor, hvor meget det betyder, at medarbejderne trives for, at de er stabile men bliver som leder samtidig også nød til at se på bundlinjen for at få det hele til at køre optimalt rundt.

Denne indsigt med flere forskellige vinkler har skabt disse kurser. Fælles for alle kurserne er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i Campbell.dk Skolen, som jeg håber må blive til stor gavn!

Læs evt. mere om mine års erfaring som arbejdsleder, coach og fleksjobber på min LinkedIn.

Scroll to Top