fbpx

Foredrag for sundhedsprofessionelle

Du er mødt ind på arbejde og skal igen i dag ind på stue 6. Du gruer lidt for det, selvom du også virkelig gerne vil derind. 

Du ved nemlig, at der er samme lille pige indlagt igen. Atter sidder hun der helt forslået med et tomt udtryk i øjnene. Udtrykket ændrer sig kun, når hendes forældre kommer på besøg. Så virker hun skræmt, og desuden ude af stand til at kigge op på dig.

Tina foredrag ved Dansk Sygeplejeråd (17)

Du føler dig helt overbevist om, at der er noget galt. Men du aner ikke, hvordan du skal gøre noget godt for hende. 

Genkender du den situation?

Jeg var den pige engang, der ikke turde fortælle dig, hvad der foregik.

Nu glæder jeg mig til at fortælle både dig og dine kollegaer, hvad der ville have fungeret, hvad der gik godt for mig i disse møder og hvordan sygeplejersker omkring mig de næste 40 år hjalp mig videre. 

Her har I en mulighed for at komme helt bag om borgeren.

Brænder du for at hjælpe udsatte – men har du nogle gange svært ved at finde ud af hvordan? Man hører altid, at man skal være der for hinanden. Men det kan være svært at finde ud af, hvad det helt konkret betyder.

Jeg vil gerne give dig svar.

Jeg er selv vokset op med vold og druk derhjemme, en invaliderende gigtsygdom og mobning. Siden fik jeg AIDS og fik at vide, jeg skulle dø.

Du har i mit foredrag mulighed for at høre, hvilke konkrete ting du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller den udsatte voksen.

Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre. Ikke mindst handler det om konkrete redskaber til dig som privatperson og som professionel!

Lad videoanmelder Mette Østergaard, lægesekretær, Psykiatri Nord fortælle dig, hvad hun fik ud af mit foredrag:

 


Scroll to Top